in

Screenshot Sunday #72

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Het is gedaan met de warmte! Na weken zweten, barbecueën en de airco overuren laten draaien is het eindelijk voorbij. Maar niet getreurd, want het water stroomt ondertussen met bakken uit de lucht. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat Den Echten Neederlander gewoon door kan gaan met wat echt belangrijk is; klagen. Te warm, te koud, te droog, te nat, te winderig, te windstil, teveel sneeuw, te weinig sneeuw. Nooit is het goed. En dat is dan alleen nog maar het weer, iets wat in het grote geheel niet zo belangrijk is, zeker als je kijkt naar alle huidige problemen in de maatschappij. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om een apparaatje op te starten en een controller of keyboard en muis ter hand te nemen,… zodat we dáár weer over kunnen klagen. Den Echten Neederlander is nooit klaar.

Rainking

Het zal geen verrassing zijn, maar ik wilde afgelopen week weer wat World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King Classic spelen. Ik kreeg alleen even zin om als een paladin te spelen. En ja, dat betekende dat ik nevernooitnietmeer in de buurt van level 70 zou komen vóór 26 september, als het bijbehorende continent beschikbaar zou zijn. Afijn, nieuw karakter gecreëerd enneeeehh…. You alright, mate?

Niks reageerde nog, dus heb ik het hele venster maar gesloten. Na het spel opnieuw gestart te hebben, bleek mijn toekomstige retri pally (en mogelijke tankadin) gelukkig gewoon in de lijst te staan.

Een minuut later stond Sharde alweer in Ammen Vale, klaar om Azeroth te redden.

Na een paar quests gedaan te hebben, kreeg ze een mooie cloth outfit. Niet dat ze deze lang zal dragen, want een paladin heeft vanaf het begin de mogelijkheid om mail armor (je hebt er geen idee van hoe graag ik eigenlijk ‘armour’ wil typen) te dragen en aangezien dat veel meer defense biedt, verwacht ik volgende week wel een andere outfit.

Ik had laatst in de indie sale op PSN een paar spellen op de kop getikt. Één daarvan was Supraland, een spel dat ik vorig jaar al eens via Gamepass op mijn Xbox One had uitgeprobeerd. Het concept daarvan vond ik toen erg grappig. Je speelt als een poppetje in een zandbak, die meerdere vaardigheden en upgrades krijgt door ze te kopen met munten die je vindt of door het openen van chests die in de wereld te vinden zijn.

Het komische karakter zorgt ervoor dat er best wat pop culture references voorbij komen. Origineel? Nee. Maar wel grappig.

Eerder deze week werd er een demo van Ninja Theory’s soulslike Wo Long: Fallen Destiny online gegooid. Ik heb ‘m dan ook meteen gedownload, want ik vind de Nioh spellen erg gaaf. Het begint ook weer met een character creator. Die is nog niet voor de volle 100% beschikbaar, maar ik heb toch een personage kunnen maken dat ik er tof uit vind zien. Je hoort wel eens dat mensen zichzelf een beetje proberen na te maken, omdat dat is wie ze zijn en wat ze kennen. Dat heb ik juist niet. Ik ben geen vrouw, ik ben blank en ik heb geen wit haar, maar dit vind ik gewoon mooi. Sue me.

De gameplay vind ik niet verkeerd, maar voorlopig haalt het het voor mij niet bij de Nioh games. Deze tijdelijke demo is in ieder geval nog een week te spelen, dus ik zal het zeker nog een paar keer aanslingeren. Hopelijk weet Ninja Theory uiteindelijk weer een erg tof spel af te leveren. In de tussentijd zet ik mijn beste Coola beentje voor en heb ik een paar brute screenshots.

Sorry, wat? Team Ninja? Wat zei ik dan? Ninja Theory? Ik ga nooit leren om die twee uit elkaar te houden, of wel?

Lavalera

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver. Of, in zijn eigen woorden…

“Nou vooruit ik zal ook eens wat insturen. Deze week is het Alice: Madness Returns, lekker duistere platformer.”

Oh, die is zeker lekker duister. Op de één of andere manier denk je al gauw aan Tim Burton. Ik ben hier nooit ver mee gekomen, maar ik vind het er altijd erg gaaf uitzien, zoals je in de screenshots kan zien.

Daarnaast heeft hij ook een paar mooie foto’s van Spider-Man: Miles Morales, want…

“Wie kent het niet.”

Ik ga even niet in op de comic continuity, maar ik vind het wel mooi om te zien dat Miles als karakter het goed doet. Het is dan wel een wat korter spel, maar zeker de moeite waard. Ik moet bekennen dat ik aan het eind ook een traantje heb moeten laten. Mogelijk zegt dat meer over mij dan over het spel, ghehehe.

Leuk om ze samen te zien, ook al is het van korte duur. Miles is gelukkig highly likeabele en dat zorgt ervoor dat je constant verder wil spelen.

Ik had begrepen dat Lavalera heeft gezien dat er deze week een aantal nieuwe Yakuza spellen zijn aangekondigd, dus redelijke kans dat ik me over een tijdje door een wagonlading screenshots daarvan moet zien te worstelen. Is dat een straf? Nee, verre van zelfs. Gimmegimmegimme!!!

RuanMoleman

De Mol bevond zich deze week 55 jaar in de toekomst.

Cyberpunk baby! Eindelijk maar eens ingedoken. De eerste lading foto’s is hier! Heerlijke game, zolang er missies zijn… De wereld heeft best weinig te bieden naast dat het er allemaal geweldig uitziet.”

“Maar wat een game! Ik heb voor nu wat random foto’s gekozen. Heb ook wat lopen spelen met frames gebruiken voor een filmisch effect. Ik heb nog genoeg foto’s! Volgende week stuur ik wat foto’s van de badass dames in de game die je ontmoet.”

Cool, keep ‘m coming. Het schijnt ondertussen al stukken beter te lopen, dus dat is wel mooi.

Ik heb vroeger geleerd om eerst links, rechts en nog een keer links te kijken voor inzendingen van Rpenning, voordat je een post definitief plaatst. Links niks? Nee. Rechts? Ook niet. Links echt niks? Nope! Mooi, kunnen we afsluiten. Dat was ‘m dan voor nummer 72. De hechtingen zijn ondertussen uit mijn vingers, dus hopelijk kan er komende week weer ouderwets ge-gamed worden. Ik heb al een spel in gedachten en ik zal zeker een vinger in de buurt van de share knop houden. Als jij dat ook doet, dan hebben we volgende week weer een mooie collectie screenshots. Tot de volgende!

Wist je dat…?

Miles Morales nog een relatief nieuw karakter is, aangezien zijn eerste comic book verschijning in 2011 was?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Gaaf weetje over Miles. Ik wist niet dat die ook in de comics voor komt, dacht dat die verzonnen was. Het is inderdaad een kort spel, ben inmiddels door de eerste keer verhaal al heen en ben wat trophies aan het doen voordat ik de ng+doe voor de plat. Ga mijn best doen voor vaker screenies te maken.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha ik vind het juist geweldig. Ik vind het altijd leuk om enthousiasme van anderen te lezen. Ik leer er alleen maar meer van wat dat betreft. Ben zelf als het er op aan komt enthousiast en wil dan ook altijd graag dingen delen. Dus dank je wel voor deze uitgebreide en nuttige informatie ik ken Spiderman en marvel vooral van de cartoons van toen wij klein waren en van de films strips heb ik nooit zo ingezeten dus ik ken de historie niet zo goed van die series.

Luigi1985
1 jaar geleden

Leuke post weer. Jij speelt ook echt alles he Rainking?

Spiderman/Miles Morales wil ik ngo wel een keer spelen denk ik. Heb ooit een stukje gespeeld bij een vriend van me en dat vond ik best cool.

coola
1 jaar geleden

Alleerst i ain’t back weekly.

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola
coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Ten tweede in de eerste foto kan je zien dat ghost of tsushima niet Glitch vrij is onder kant van screen Glitched ( en nee dat was niet enkel in photo mode)

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door coola

I.G Q&A: Wat wordt jouw game van dit najaar?

Musical Monday: Jeff Wayne’s The War Of The Worlds