in

Screenshot Sunday #79

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Nog maar een paar nachtjes slapen, dan komt God Of War: Ragnarök eindelijk uit. Het spel krijgt in de meeste reviews echt belachelijk hoge cijfers, dus de verwachtingen zijn hoog. Het vorige spel vond ik echt geweldig, terwijl ik lange tijd sceptisch was. Hopelijk is het nu niet precies andersom. Voorlopig heb ik nog even wat screens van een paar andere spellen.

Rainking

Ik heb eerlijk gezegd nog steeds niet echt veel tijd in Gotham Knights zitten, maar zo af en toe speel ik een stukje. Ik was weer eens afgeleid door een ander spel, waar de tweede helft van mijn foto’s uit bestaat.

Juist ja. ‘Open’ wereld, hahaha. Dit is nog in de tutorial, dus daar komen ze mooi mee weg.

Ja ja, nou weet ik het wel.

Incoming!

Cool!

Dat zijn we in Nederland ondertussen wel gewend.

How’s it hanging?

Deze winkel moet ik met mijn volgende road trip maar eens meepakken.

And stay down!

Er loopt op het moment een Gotham Knights prequel comic miniserie genaamd Gilded City, die de evenementen in aanloop naar het spel vertelt. Het eerste deel verscheen rond de release van het spel en de reeks zal uit zes boekjes bestaan. Bij elk deel zit een cosmetic DLC code en in issue #1 krijg je deze skin voor de Batcycle. Aan de ene kant wel een leuke extra voor mensen die ook comics lezen, maar aan de andere toch wel een versplintering van de content van het spel.

Ik zal vast in herhaling vallen, maar ik heb een haat-liefdeverhouding met soulslikes. Ik kan er geen drol van, maar toch blijf ik terugkomen om het nog eens te proberen. Deze week kreeg ik op een avond gewoon even zin om het begin van Dark Souls Remastered te spelen. Niet eens zozeer om een serieuze poging te doen, maar om wat tijd te vullen. Het verste dat ik ooit geraakt was, was tot de tweede baas. Ik heb toen één of twee pogingen gedaan, maar nooit meer doorgepakt. Nu was het doel ook alleen om Undead Asylum te doen en een klein beetje rond te rennen in Undead Burg. Meer niet.

Normaal gesproken ga ik voor de warrior, maar deze keer koos ik de bandit. Die heeft zowel bij vitality als strength een punt extra, plus die start met een stoere bijl en heeft ook nog eens een mooi schild.

Daarna start zo’n typische From Software opening video. Elden Ring heeft er ook zo eentje. En blijkbaar heb ik iets met vrouwelijke handen in hun video’s, want niet alleen deze, maar ook die van Bloodborne’s Vicar Amelia vlak voor haar transformatie vind ik er heel mooi vormgegeven uitzien. Wat dat betekent weet ik niet.

Deze gang heb ik ondertussen al zo vaak gezien, dat ik redelijk vlot door Undead Asylum loop.

Bro to the rescue!

Yikes! Wat de hel is dat!?

Ja, ik zie je wel!

Hier moest ik wel even lachen. Ik wou een screenshot maken dat ik in gevecht was met de Undead Asylum baas, maar voordat ik erg in had was-ie al dood. Het was verre van de eerste keer dat ik ‘m omlegde, dus ik had al wat ervaring met het gevecht, maar het ging alsnog sneller dan ik verwachtte. Ik gok zelf dat het kwam doordat ik mijn wapen met twee handen vasthield in plaats van met wapen en schild te vechten.

Op naar Lordran!

Door slimme cameratruukjes lijkt die vogel veel groter dan mijn karakter. Peter Jackson paste ze ook toe in zijn Middle-Earth films.

In principe had ik op dit punt mijn doel voor de avond zo’n beetje bereikt. Ik heb alleen sterk het vermoeden dat er volgende week nog een reeks foto’s gaat volgen…

Enneeeeeee… dat was ‘m alweer voor nummer 79. Geen inzendingen deze week, maar dat is nou eenmaal het risico van het vak. Ben jij voor risicobeperking? Maak wat screenshots van wat je aan het spelen bent en toon je creaties of gekke capriolen hier. Tot de volgende!

Wist je dat…?

Batwoman en Batgirl oorspronkelijk waren bedacht als liefjes van Batman en Robin, zodat laatstgenoemden niet als homofiel zouden worden gezien?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Nou ja, in die maillots zagen ze er natuurlijk ook niet mega ruig uit… Dat je daar war vrouwelijk schoon tegenover wilt zetten ter compensatie, snap ik wel, haha.

Mijn avontuur met Gotham Knights zit er inmiddels op. Vond het meer dan vermakelijk! Heb daarna in afwachting van de nieuwe God of War zelfs nog een kort spel uit de PS Extra collectie geplatinumd (I am dead). Dat beviel me minder. Best charmant ideetje, maar niet goed uitgewerkt en ondanks de korte speelduur te langdradig. Maar straks: God of War! Zin an!!

Lavalera
1 jaar geleden

Een beetje druk geweest, dus helaas weinig screenies kunnen maken afgelopen week. Ik hoop volgende week weer een bijdrage te kunnen doen 🙂

coola
1 jaar geleden

Al tijdje geleden DQXI weer uitgespeeld dus hierbij de laatste twee screenshots

Groeps foto net voor de laatste boss fight. Meet team A
comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

En team B
comment image

Dit zal zeer waarschijnlijk één van mijn laatste posts worden voorlopig. Ben druk bezig met soort van gaming channel op youtube. Let’s plays etc. Nu druk bezig met RDR 2. Maar zal geen links van die filmpjes sturen op deze site want dat is zelf reclame en dat is verboden.

rpenning
rpenning
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

En hoe moeten wij insidegamertjes dat channel vinden dan als jij geen schaamteloze reclame wil maken? Wij kunnen je eerste haters zijn! Ik bedoel fans, fans natuurlijk xd

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

Thja dilemmas dilemmas. Als ik een artikel zou mogen maken waar ik mijn youtube channel zou mogen tonen had ik het zo gedaan. 😉 Maar volgens mij zijn ze juist met dit erg streng bij (inside.)gamer.nl

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 november

Musical Monday: ‘Weird Al’ Yankovic – Running With Scissors