in , , , , ,

Screenshot Sunday #8

Vorige week deed ik het met kliekjes, gezien ik geen recente screenshots had door een weekendje weg. Gelukkig waren de andere I.G leden er om de kliekjes aan te vullen met prachtige screenshots. Deze week heb ik weer veel Death Stranding gespeeld en zijn de screenshots dus alleen van die game!

De screenshots zijn alsnog wel wat verouderd ten opzichte van mijn huidige progressie. Ik zit nu voornamelijk in besneeuwde bergen. Daar krijg je eindelijk toegang tot ziplines en ik ben voornamelijk bezig geweest met een zipline netwerk opstellen. Ondertussen loop ik dus niet meer zoveel als in de screenshot hieronder.


Deze foto heeft de echte Death Stranding vibe als je het mij vraagt.

Hoewel het bouwen van ziplines en snelwegen erg leuk en vooral rewarding is, haalt het wel de pure Death Stranding ervaring weg. Eenzaam een verlaten gebied trotseren heeft toch wel wat. Al helemaal als de game soms een lekker rustgevend nummertje draait en de camera uitzoomt.

Death Stranding weet dat betreft een heerlijke balans te vinden tussen ontspannend op reis gaan en paniek door BT’s (de vijanden) of andere problemen. Soms is het gewoon de beste keuze om een bike te maken of te gebruiken van een andere speler. Lekker door de ongerepte natuur scheuren naar je verre einddoel.


Ik weet niet wat het ‘torentje’  was maar ik kon niet stoppen om te kijken door een bezorging met een timer.

“Verpesten bouwstukken van jezelf en andere spelers de ervaring dan niet?”. Zou je zeggen. Maar nee, Death Stranding geeft je pas toegang tot bouwstukken in een bepaald gebied als je dat gebied verbonden hebt met het Chiral Network. Dat kan pas door de desbetreffende shelter te helpen. Soms vragen ze zelfs meerdere dingen voordat ze gelinkt willen worden.

Dit zorgt ervoor dat je eerste ervaring in een nieuw gebied altijd ‘puur’ blijft. Je kan geen bouwstukken neerzetten noch gebruiken. Eenmaal gelinkt gaat er een wereld voor je open en wordt backtracken stukken gemakkelijker. Ik vind dit een bijzonder gebalanceerde manier van backtracken en progressie boeken. Want op deze manier kan je van constant glijden over je zipline netwerk terug naar de roots van de game gaan omdat je een lichaam naar een nieuw gebied moet brengen. Deze screenshot symboliseerde dat harde werken, het was een barre tocht. 


Soms is er geen auto in de buurt en moet je met een sleeptouw gaan werken. De persoon achterop leefde nog gewoon trouwens.

De tocht is nog niet klaar. Ik ben bijna bij het derde en vermoedelijk laatste gebied, en daarna heb ik nog heel wat bestellingen te doen om de platinum trophy naar binnen te hengelen. Maar ook de tocht hier bij Screenshot Sunday gaat verder. Want ook drie leden waren weer van de partij.

Zo kwam Coola met deze prachtig getimede screenshot van Dragon Ball Z: Kakarot. Hij gaf aan: “De game heeft geen photo modus maar door op het juiste moment op de share button te drukken krijg je toch nog mooie plaatjes.” En zo is het maar net! Soms moet je het doen met een mooi getimede screenshots ipv heuse photomodes. Een mooie foto die z’n plekje verdient als header van deze week!


Good ol’ silhouet voor een Maan!

Gourami is ook weer terug met dit keer een screenshot van Day of the Tentacle: Remastered. Volgens hem een zeer korte game van 4 uur. Althans, hij speelde de game opnieuw en wist nog verassend veel van de game. Dus wellicht dat iemand als ik er langer over zou doen. Hoe dan ook een leuke foto!
De stijl brengt mij terug naar games die ik als een kiddo speelde. Denk aan Pajama Sam, Putt Putt en Freddie Fish

We sluiten deze week af met Erik07, weet je wel, die van de prachtige Ghost of Tsushima foto van vorige week. Ja die Erik! Ook deze week heeft hij weer een mooie foto gemaakt in de game Wreckfest. Wreckfest is op moment van schrijven gratis te claimen op PS Plus. Het draait hier wel om de PS5-versie, die pas los te kopen valt in Juni. De game lijkt mij vooral geinig om met vrienden te spelen! Een mooi geframede foto!


Ik twijfelde eerst of het wel Wreckfest was. De game oogt mooier dan verwacht!

En dat waren dan de screenshots van vorige week! Wat ben jij zoal aan het spelen? Laat het weten in de comments door een foto te sturen! Tot de volgende en bedankt voor het inzenden van jullie screenshots!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Death Stranding moet ik nog steeds een keer proberen. Leuke shots.

Zelf dit weekend druk bezig geweest met R-Type Final 2, maar helaas nog niet gelukt om voorbij stage 3 te komen. Game is echt weer behoorlijk lastig.

[imgcomment image[/img]

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Zo, die eerste screenshot van Death Stranding is wallpaper-waardig! Tof dat je die van mij er weer tussen hebt gezet 🙂

Deze week bezig met Resident Evil Village (help ik zit vast bij de eindbaas) & ik ben weer eens opnieuw begonnen met No Man’s Sky.

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Mooi geschoten plaatje vooral zo door de algehele kleuren samenstelling in de shot.

coola
2 jaren geleden

Wat een eer dat mijn screenshot als header word gebruikt.

Aangezien ik nog steeds bezig ben met Dragon Ball Z Kakarot , heb ik wederom een screenshot van de game
comment image

En als bonus ook een gifje waar Cell z’n kaaklijn word gecorrigeerd.
comment image

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Vet! Ik vond FighterZ niet heel erg lang leuk. Is deze de moeite waard?

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Als je fan bent van de Dragon Ball (Z) Franchise , dan is Kakarot zeker de moeite waard. Je begint bij de saiyan Saiyan saga en eindigt met de Majin Buu saga ( en met de dlc heb je ook 2 super sagas). Game voelt echt aan als de anime.

Yakuza-games zijn voortaan turn-based

Remnant: From the Ashes ontvangt next-gen update