in

Screenshot Sunday #80

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Yes, een bonfire! Effe rust. Heb ik genoeg souls om te levelen? Oeh, twee keer zelfs. Resistance maar doen, denk ik. Die knights delen harde klappen uit en zo te zien helpt het ook tegen poison. Ok, gaan we weer! Schild op de rug, bijl stevig in beide handen en ready to die.

Rainking

Ik gaf vorige week al aan dat er mogelijk nog wat foto’s van Dark Souls Remastered voorbij zouden komen en jawel hoor, daar zijn ze! Ik ben nu wel langs de tweede baas gekomen en zelfs nog een derde achter me gelaten. Progress!

That’s gotta hurt!

Blijf stil staan! Ik probeer je te backstabben.

Na jaren over hem te hebben gehoord, ontmoet ik hem nu eindelijk. Praise the sun!

Hij heeft lagen, net als een ogre.

What a thrilllllllll…..

Ik heb eigenlijk helemaal geen zin om naar die plek terug te gaan om mijn souls op te halen.

Met frisse tegenzin er toch maar naartoe gegaan. En nu snel weg voor die honden om de hoek komen rennen.

Oh shit, ik weet wat er gaat komen.

Yup, there it is!

Yay! The bell has been rung! Wat? Hoe bedoel je, er is er nóg één!?

Natuurlijk mocht het spel dat ik afgelopen woensdag heb gekocht niet ontbreken deze Screenshot Sunday, want het verdient het gewoon om getoond te worden. Het is een tof third person actie spel, waarin je een companion bij je hebt. Ik kan er omheen blijven draaien, maar je hebt natuurlijk allang door dat ik het heb over… Soulstice! Wat? Waar dacht jij dat ik het over had? Anders dan je door de titel zou denken is dit geen soulslike, maar speelt het meer als Devil May Cry en Bayonetta. Een tijdje geleden had ik hier een demo van gedownload op Steam. Volledig volgens mijn verwachtingen liep het als een diavoorstelling, aangezien ik niet bepaald de krachtigste master race high-end rig heb staan. Maar ook al zag ik het spel lopen met een maximum van tien frames per seconde, het sprak me toch best aan. Deze week heb ik het begin even gespeeld en dat zag er erg cool uit, met name het kleurgebruik.

Waarom kan niemand gewoon de deur gebruiken?

Badass superhero landing!

“I have the poweeeeeeeeeeeeeerrrrr! Thunder! Thunder! Thundercats, hooooooooooooo!!!!”

Coola

Hij had laatst Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age uitgespeeld en had voor de laatste boss fight nog wat team foto’s gemaakt. En zeg eens eerlijk, die character design van Akira Toriyama blijft toch heerlijk om te zien? Geweldig spel.

Lavalera

Gelukkig zijn er nog meer JRPG’s te tonen, want Lavalera heeft een lading foto’s van drie spellen uit dat genre meegenomen.

“Nog maar een screenshot van Atelier Ryza: Ever Darkness & The Secret Hideout. Het verhaal is zo goed als uitgespeeld, moet alleen de laatste baas nog. Dus weinig nieuwe momenten om een nieuw plaatje te schieten. Maar er toch nog 1 gevonden.”

Mooi dorpje. Helemaal zo met die lucht.

Star Ocean 6, of The Divine Force, is misschien niet een grafisch hoogstandje, maar een vermakelijke actie jrpg. Je speelt in een team van max 4 members en kan vrij switchen tussen de members. Allemaal hebben ze eigen vecht stijl wat het wisselen leuk maakt.”

Het klinkt een beetje als Final Fantasy X, dus dat is wel een pluspunt.

“En dan een hele lading screenies van Persona 5 Royal. Dit spel zit ontzettend goed in elkaar. Het verhaal is goed, de sociale interacties zijn interessant, de keuzes die je moet maken per dag. Gevechten bevatten leuke elementen, als je bijvoorbeeld een monster knockout slaat kan je geld of items van ze vragen. Als ze weigeren kan je ze alsnog neer meppen. De soundtrack is 1 van de beste soundtracks in een game. Kortom een geniaal spel. Blij dat Atlus cq Sega dit spel nu ook op alle platformen uitbrengt zodat iedereen kan genieten van dit pareltje.”

Het kan maar niet op! Lekker veel foto’s van deze moderne klassieker.

Don’t make her angry.

Dit is het nieuwe karakter, toch?

Volgens mij is zij wel het populairste van de personages in het spel. Persoonlijk vind ik dat er een veeeeeeel leukere meid in zit, ghehehe.

Rpenning

Maar we waren er nog niet. De eeuwige laatkomer had ook nog wat ingestuurd. Helaas heeft hij wat minder goed nieuws.

“Ik had vorige week dat mijn PlayStation niet meer wou opstarten nadat hij een keer vast liep. Dus ik had weining keus dan de harde schijf leeg gooien dat besturingssysteem weer gedownload op de Sony site en weer geïnstalleerd. God zij dank werkte dat en kan ik weer gamen! Helaas was ik daardoor al mijn games kwijt maar die zijn zo weer gedownload. En natuurlijk had ik Nioh 2 als eerst gedownload daar is geen twijfel over mogelijk xd. Toen starte ik dat spel op en het enigste wat ik kon doen was start nieuw game. Dus ik dacht wtf! Scheen dat ik de cloud optie ooit heb uitgezet en niet meer aan heb gezet. Dus mijn avontuur in nioh 2 begint zo van voor af aan.”

Dat is wel minder, man. Balen. Ik weet niet hoe ver je was, maar ik had het idee dat je er al behoorlijk wat uur in had zitten.

“Dus verwacht een hoop nioh screenshots want mijn hele verzameling is ook weg.”

Daar ben ik dan weer niet op tegen. Dat er Nioh screenshots aankomen dan, he?

Cheeeeeeeeese!

Auw! Die zijn lek.

Daar kun je een hele hoop vijanden aan rijgen.

En dat was ‘m voor nummer 80. Langzaam maar zeker naderen we de honderdste editie. Zorg ervoor dat we dat halen. I want you to send in your screenshots! Tot de volgende!

– “Ho ho ho, niks ervan. Even wachten, we zijn nog niet klaar.”
– “Wat? Wie zij dat? Waar komt die stem vandaan?”
– “Dat is niet belangrijk. Er is namelijk een ongekend onrecht gaande.”
– “Zoals?”
– “Jij hebt screenshots van God Of War: Ragnarök op je computer staan.”
– “Ja, en?”
– “Waarom zitten die niet in deze editie van Screenshot Sunday?”
– “Moet dat? De foto’s van Dark Souls had ik vorige week al gemaakt. Ik ben niks verplicht, hoor.”
– “Heb je er nooit van gehoord dat je het ijzer moet smeden als het heet is?”
– “Ja. Ik ben ook bekend met risicospreiding. What’s your point?”
– “Oké, tijd om met de waarheid te komen. Hier spreekt je geweten.”
– “Hahaha, wat!? Heb ik dat?”
– “Even serieus! Vind je het een goed spel?”
– “Ja, het is best tof.”
– “Vind je het er mooi uitzien?”
– “Zeker te weten. En dan heb ik nog niet eens een 4K tv.”
– “Zouden andere mensen moeten zien hoe mooi het eruit ziet.”
– “In principe wel.”
– “Dus waarom deel je je foto’s van het achtste God Of War spel niet in deze tachtigste Screenshot Sunday?”
– “Tiende.”
– “Wat?”
– “Het tiende spel.”
– “Tiende?”
– “Ja. Tiende. Heeft het geweten geen Google?”
– “Dat doet niet ter zake. Het publiek heeft recht op toffe screenshots van dit spel.”
– “Daar ben ik het eerlijk gezegd niet mee oneens.”
– “Right!? So get to it!”

Oké, volledig uit eigen beweging heb ik nog een paar foto’s van God Of War: Ragnarök voor jullie klaar staan. Ik ga mijn uiterste best doen om dit zo spoilervrij mogelijk te houden.

De axe terugroepen blijft leuk.

Pfff, daar gaan we weer.

Such a good boy.

Oh shit. Coola is langs geweest.

Daarvan gesproken. We doen gewoon even een Coola stijl segmentje.

Oké, dat was ‘m écht, hahaha. Tot volgende week!

Wist je dat…?

Dragon Quest XI in Japan ook op de Nintendo 3DS verschenen is en gedeeltelijk 2D en gedeeltelijk 3D is?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Review: Call of Duty: Black Ops – Cold War

De humoristische en zeer vermakelijke biologieles over het ‘Bowserlijk’ lichaam