in

Screenshot Sunday #81

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Yes! We zijn weer in de lucht! Na een zondag van afwezigheid zijn we weer terug met wat nieuwe screenshots. Een lid van deze mooie community heeft me deze week door het ‘Wat spelen we dit weekend?’ topic zelfs op een idee gebracht voor toekomstige screenshots. Ik probeer goed bij te houden wat er allemaal uitkomt, maar er sijpelt altijd wel wat tussendoor. En laat het in dit geval nou net een mooi spel zijn. Afijn, dat is voer voor later. Laten we eerst maar eens kijken wat er deze week klaar staat.

Rainking

Om te beginnen heb ik nog wat foto’s van God Of War: Ragnarök, maar ik moet echt uitkijken wat voor screenshots ik plaats, want ik heb er al een hele hoop genomen die veel te ver in spoiler territory komen. Ik wil er geeneens wat over zeggen, want ik zou het vervelend vinden als de verrassingen verpest zou worden.

Welkom in De Efteling.

Eh, rune and rune, sitting in a tree?

Shit, dat is een grote spin.

Ik kan het me heel goed voorstellen dat je nog nooit van Yomawari hebt gehoord. De eerste twee delen verschenen op de PS Vita en zoals we allemaal weten is er niemand die dat apparaat heeft, omdat Sony het niet promootte. Het tweede spel, Midnight Shadows, verscheen echter ook op de PS4 en daar zijn er dan wel weer een paar van verkocht, dus misschien dat de reeks daardoor nog enige bekendheid genoot. Ik zag vorige week dat er een demo van het derde spel, Lost In The Dark, op PSN stond, dus ik heb deze meteen gedownload.

Maar wat is Johma-nogwat eigenlijk voor reeks? Goeie vraag! Het zijn 16/32-bit isometrische horror games. Kan dat? Oh, jazeker wel! Gedeeltelijk doet het me aan Silent Hill denken, waarin geluidseffecten je ongemakkelijk deden voelen, ook al waren er nog geen monsters te bekennen. Aan de andere kant zijn er af en toe jumpscares á la Resident Evil. En dan is er nog het WTF gehalte.

Dit voelt verre van goed.

Vul hier je flauwe tampon grap in.

Ik geef het ongeveer 100% kans dat we naar die empty classroom moeten.

Oh, HELL NO!!!

Deze week had ik Evil West op de gok gekocht. De trailers zagen er wel tof uit. Het Wilde Westen, voorzien van wat bovennatuurlijke actie, what’s not to love? Het is voornamelijk verstand-op-0 actie, een beetje over-the-top. Normaal gesproken ben ik niet zo van dat laatste, maar het hoeft maar net te klikken en voorlopig doet het dat.

Het laadscherm ziet er wel supercool uit.

Wat!? Nóg meer spinnen!?

Doc en Marty hebben er wel een bende van gemaakt.

You gonna die!

The hell is dat!?

En dat was ‘m alweer voor nummertje 81. Volgende week weer nieuwe kansen. Heeft Lavalera Persona 5 al uitgespeeld? Zullen we ooit de Night City screenshots van Ruan mogen ontvangen? Zullen deze antwoorden überhaupt beantwoord worden? Tune in next week! And while you’re at it, please submit some screenshots. I’m experiencing a digital drought here, ghehehe.

Wist je dat…?

Ik sinds kort twee superschattige Wooloo Pokémon kaarten heb?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Helemaal vergeten. Ik was gisteren zowat de hele dag van huis omdat ik naar het concert van Nightwish was. Volgende week wel weer es wat screenies van mij. Ik had al 2 weken gespaard door het niet kunnen inloggen op inside had ik vorige week bewust al niets gestuurd. Anyways een antwoord op het mysterie, nee p5r is nog niet uitgespeeld ben nu wel over de helft maar hoeveel uur ik nog te gaan heb geen idee

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zo te zien stonden berichten helemaal uit. Had in het begin alles dicht getimmerd en toen ik mensen begon toe te voegen heb ik een aantal zaken geopend maar deze niet dus. De functie moet nu wel open staan voor vrienden

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Floor is een jaar of 10 inmiddels al weer zangeres van Nightwish. Binnen het metal genre was ze al erg lang bekend om haar kwaliteiten maar Nederland heeft haar pas leren kennen door de best zangers.
Het concert was echt fantastich. Ook volg ik ze al sinds eind jaren 90 het was lang geleden dat ik ze live had gezien. Technisch is het echt geweldig wat ze laten horen en floor kam een hele zaal kippenvel geven zodra ze haar mond maar open doet. Ik heb me prima vermaakt 🙂 zelfs Henk Poort kwam nog het podium op om The Phantom of the Opera mee te zingen. Hele publiek ging uit zijn plaat toen Ome Henk zoals we hem noemen het podium op kwam. Van mij mogen ze binnenkort nog wel wwwr een keer komen dan sta ik vooraan haha.

RuanMoleman
1 jaar geleden

Zei iemand Night City-screenshots? Die heb ik zeker! Nee ik was die ene zondag vergeten te posten, en daarna durfde ik niet meer. Maar uiteindelijk moet je wel he. Ofja, niks moet. Maar nu heb ik zo lang gewacht dat het lijkt alsof ik heb zitten opbouwen naar iets groots. Het zijn gewoon wat omgevingsplaatsjes van de oh zo mooie (maar oh zo lege) stad van Cyberpunk.

comment image

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Uitzichtfotos zoals deze maak ik altijd heel snel. Ik wil er niks aan veranderen omdat het dan niet meer lijkt op wat je ziet tijdens het spelen. Bewerken mag, maar soms wil ik de pracht en praal van de game zelf bewonderen. Zoals deze foto, direct genomen vanuit de auto:

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door RuanMoleman
RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Vooruit, nog eentje dan. Lekker duister en grimmig en industrieel. Want ook dat is onderdeel van Night City!

comment image

RuanMoleman
1 jaar geleden

Even ontopic: Wooloo is awesome! Ik ben inmiddels klaar met Ragnarök. Alles gedaan, platinum en al. Ik heb er maar twee foto’s van gemaakt in het begin omdat eigenlijk alle fotomomenten best spoilergevoelig zijn. Daarnaast is er geen fotomodus (één traan).

Ik heb verder niet echt een game op het oog wat ik nu ga spelen, maar ik heb het ook lekker druk dus misschien maar beter ook.

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Grappig verhaal haha! Jij ving die Wooloo en dacht: zo, I did what I had to do.

Ik heb me uitstekend vermaakt met Ragnarök. Al heb ik wel een onpopulaire mening over het verhaal, maar daar kan ik niet echt over praten.

Althans, niet zomaar. Ik ga er een Bikritizeer-artikel aan toewijden binnenkort. Ik geef mensen eerst nog even de ademruimte om de game uit te spelen zodat er meer dan 2 mensen over mee kunnen praten.

Wat betreft het missen van deel 1: het is nog niet te laat, maar je mist idd wel een behoorlijk stuk aan “previously on…” maar opzich vult de game je aardig in.

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 november

Musical Monday: Live – Throwing Copper