in

Screenshot Sunday #82

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshot in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Ik ben geen groot voetbalfanaat. Ik volg het niet en ik heb er ook geen spellen van, maar dat betekent ook weer niet dat ik er een hekel aan heb. Sterker nog, er is een uitzondering. Of eigenlijk twee. Als er een EK of een WK gaande is, dan wil ik het nog wel eens een beetje volgen, maar ook weer niet altijd. Van de groepswedstrijden heb ik niet heel veel gezien, maar wel zoveel mogelijk van Nederland, voor zo ver dat kon, plus nog een wedstrijdje hier en daar. De achtste finales en daarna wil ik ook proberen te volgen, in ieder geval zolang Nederland er nog in zit. Heel misschien nog daarna. We gaan het zien.

In de tussentijd is het weer tijd voor foto’s. Een hele hoop, want er waren deze week maar liefst drie inzenders. Daarbij ook weer een mooie variatie aan spellen. Maar eerst is er nog mijn standaard rommel, ghehehe.

Rainking

Deze week had ik nog een stukje van Evil West gespeeld. Zoals ik vorige week al zei, is het niet echt een diepgaand spel, maar gewoon lekker vermaak. En af en toe ben je daar wel eens aan toe.

Nee, je moet meer door je knieën zakken.

De actie is wel erg blurry en daar is op de PS5 helaas geen optie voor.

Pointless, but fun, ghehehe.

Je maakt letterlijk gehakt van de vijanden.

Volgens mij heb ik een verkeerde afslag genomen en zit ik nu op de set van Control.

Afgelopen vrijdag kwam The Callisto Protocol eindelijk uit, een spirituele opvolger van Dead Space. Ik heb de intro ervan gespeeld en een stukje van wat erna komt en het ziet er wel tof uit. En dan moet er volgend jaar ook nog eens een remake van de eerste Dead Space uitkomen. Bruut!

Het spel bleek over een photo mode te beschikken, dus heb ik daar maar een paar screenshots mee gemaakt. Niet met filters gerommeld, maar meer wat sfeerbeelden. De helft van de foto’s zijn daarmee gemaakt.

Tuurlijk, dat zeggen ze altijd.

Mevrouw, volgens mijn gegevens heeft u 20 smoke sausages gestolen bij de Space Hema.

De gevechten zijn wel lekker gory.

En we eindigen deze reeks met wijze woorden die voor zowat iedereen op zouden kunnen gaan in bijna elke situatie.

RuanMoleman

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, daar zijn ze dan! We hebben er een kleine drie jaar op moeten wachten, maar de beloofde Night City foto’s zijn eindelijk binnen gekomen, hahaha.

“Zei iemand Night City-screenshots? Die heb ik zeker! Nee ik was die ene zondag vergeten te posten, en daarna durfde ik niet meer. Maar uiteindelijk moet je wel he. Ofja, niks moet. Maar nu heb ik zo lang gewacht dat het lijkt alsof ik heb zitten opbouwen naar iets groots. Het zijn gewoon wat omgevingsplaatsjes van de oh zo mooie (maar oh zo lege) stad van Cyberpunk.”

De wereld van Cyberpunk 2077 ziet er wel erg mooi uit. Deze foto’s laten dat erg goed zien.

“Uitzichtfotos zoals deze maak ik altijd heel snel. Ik wil er niks aan veranderen omdat het dan niet meer lijkt op wat je ziet tijdens het spelen. Bewerken mag, maar soms wil ik de pracht en praal van de game zelf bewonderen. Zoals deze foto, direct genomen vanuit de auto.”

Wat zou de boete voor foto’s met je telefoon maken in de auto zijn in 2077? 1.523 Nieuwflorijn?

“Vooruit, nog eentje dan. Lekker duister en grimmig en industrieel. Want ook dat is onderdeel van Night City!”

Sterker nog, dat is juist het gevoel dat ik er een beetje bij heb, al heb ik het zelf nooit gespeeld natuurlijk.

Lavalera

Hij beloofde foto’s, hij stuurde foto’s. En ik hoop dat je even hebt, want het zijn er meer dan een paar, maar wel weer erg mooi. Maar wat wil je ook als het screenshots zijn van…

Persona 5 Royal. Inmiddels zitten we al ruim boven de 100 uur in de wondere wereld van P5r. Veel vriendschappen gemaakt, veel vijanden verslagen en veel goede nummers gehoord. Het is een spel wat niet voor iedereen is, maar voor jrpg fans is dit toch echt wel een must play. De foto’s spreken wel redelijk voor zich.”

Dat is een best geklede strontvlieg.

Ik had al vaker begrepen dat je behoorlijk wat uur kan steken in Assassin’s Creed Royal.

Wie is deze Pokémon!?

Gewoon Shiva op je vijanden afsturen. Die valt dan aan met Cold Shoulder.

Oh shit, die heeft Final Fantasy XIII gespeeld.

Hé, het is obscuur DC superheldenteam Knight en Squire!

Rien ne va plus!

“Naast de screenshots van P5r ook nog eentje gevonden van Elena uit Star Ocean 6 The Divine Force.”

Zo dan! Ik eeeeeeehhh……. ik denk dat ik die dalijk toch ook maar eens ga opstarten.

Rpenning

“Ik was mijn save kwijtgeraakt dus ik moest opnieuw beginnen. En ik was even trots op mezelf want ik was de eerste playthrough niet dood gegaan. Al hield dat snel op in de ng+ want dan word het al snel moeilijker xd. Maar nu ik bijna in ng+ 2 zit ga ik lekker gebruik maken van de Coop optie. En iedereen die ik heb geholpen mag mij nu gezellig helpen. Want zoals wij dat hier op het platteland zeggen voort wat hoort wat xd”

Ik ben blij dat hij zich zo vermaakt met Nioh 2, want het levert elke keer weer mooie plaatjes op. Deze keer is het dus niet anders.

SHAZAM!

Echt een hele toffe actiefoto.

Oh, wat een schatje. Hoef je nooit bang te zijn om overvallen te worden.

Wat is dat voor gemuteerde flamingo!?

En dat was ‘m voor nummer 82. Ik ben pleite. Iets met Star Ocean, ghehehe. Oh ja, stuur foto’s. Laters!

Wist je dat…?

Het eerste spel in de Megami Tensei serie, waar de Persona spellen een spin-off van zijn, way back in 1987 verscheen voor de Nintendo Famicom?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RuanMoleman
11 maanden geleden

Lekkere editie weer! Evil West ziet er best strak uit. Ik houd ‘m in de gaten

Lavalera
11 maanden geleden

Het is weer een mooi gevarieerde batch aan screenies zo. Vind ik altijd wel leuk om te zien. Evil West lijkt me op zich wel interressant. Die gaat wel op mijn lijstje “leuk voor later” 🙂

Het screenshot van Star Ocean had ik bewust voor jou er even bij gedaan, nav voorgaande opmerkingen over screenshots. Wou eens testen hoe je zou reageen, je stelt me niet teleur haha :p

Lavalera
11 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Zal van de week even graven door de batch aan screenies die ik heb van P5r of er foto’s van futaba bij zitten die ik nog niet gedeeld had. Het spel is nu uitgespeeld afgelopen weekend dus misschien kan ik wat laagste niet gedeelde screenies vinden.

Battlefield 2042

Musical Monday: Black Lab – See The Sun