in

Screenshot Sunday #88

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshots in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik maak me grote zorgen. Er komen de komende weken namelijk teveel spellen uit die ik wil spelen. Als ik kijk naar de komende anderhalve maand, dan heb je Forspoken, Dead Space, Deliver Us Mars, Hogwarts Legacy, The Settlers: New Allies, Tales Of Symphonia Remastered, Atomic Heart, Octopath Traveler II (waarvan ik ook nog eens niet uit ben voor welk platform ik ‘m wil hebben) en Scars Above. Ik heb One Piece: Odyssey voorlopig al overgeslagen en dat zal ik mogelijk ook met andere spellen moeten gaan doen. Afijn, first world problems natuurlijk, maar ik vind het altijd leuk om hier screenshots te plaatsen van nieuwe games. Een beetje voor een eerste indruk, zegmaar. We gaan zien hoe dat gaat lopen. Tot die tijd, ouwe meuk, hahaha. Let’s go!

Rainking

Geheel onverwacht kwam er deze week een demo uit van One Piece: Odyssey. Daar zat ik al met een schuin oog naar te kijken, maar ik wist niet helemaal wat ik ervan moest verwachten. Dan komt een demo erg goed van pas. Die was niet lang, maar ik heb er toch een beetje een idee van gekregen. Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik de aanschaf nog even aan me voorbij laten gaan, maar ga er maar vanuit dat-ie wel ooit in huis komt.

Echt een heel aparte groep, die Straw Hat Pirates.

Eeeeeehhhmmmmm….. Wat zat er in mijn koffie?

Hij blijkt een verre neef van Chun-Li te zijn.

Aan het begin van het spel heb je voor elk karakter zo’n naamkaart tijdens de openingsvideo. Erg mooi.

Tijdens het spelen gaat het te snel, maar op zo’n screenshot ziet het er wel vreemd uit, hahaha.

Now you’re gonna get it. Get ready!

Mysterieus personage, wie ben jij?

Ook heb ik nog wat Elden Ring gespeeld. Vorige week zei ik al dat ik een wretch had gemaakt, daar een paar uur mee heb rondgelopen en die toch maar verwijderd heb. Daarna ben ik voor de hero gegaan, al twijfelde ik nog om een samurai te nemen. Maar ik ben in ieder geval weer lekker op weg en heb er deze keer al meer uurtjes in zitten dan met de wretch.

Even een belangrijk onderdeel halen.

Ik weet nog goed toen ik dit gebouw voor het eerst ontdekte. Mind. Blown!

Hier had ik toch even mazzel. Ik sprong per ongeluk over de rand van een berg, maar werd nog gered door een richel. Erg spannend moment, hahaha.

Lekker zelf uit laten vechten.

Kill ‘n attack, boys! Chaaaaaaaaarge!!!

Deze encounter was wel geinig. Mijn karakter was nog zwak en ik had nog niet zoveel flasks. Ik had ‘m bijna, maar helaas moest ik het onderspit delven.

Kunstschilder1987

Ja, hoor! Alweer een nieuwe inzender. Leuk! En hij pakt het dan misschien net even anders aan, maar volgens artikel 7.3a van het Screenshot Sunday huisreglement zijn foto’s genomen met een telefoon gewoon toegestaan. Bij retro games heb je namelijk al gauw weinig andere mogelijkheden. Zijn foto’s zijn van de game Evil Twin: Cyprien’s Chronicles, wat wel een apart spel is en een beetje Burtonesque overkomt.

Beetje afgeleid, maar volgens mij is er iemand fan van Cable Guys.

Tof laadscherm!

Lavalera

Lekker vroeg op de zondag kwamen er weer een hoop foto’s binnen, met natuurlijk weer de nodige variatie.

Marvel’s Midnight Suns. Kan er weinig nieuws over zeggen wat ik al niet gezegd had. 1 van de beste games die vorig jaar is uitgekomen en ene beetje onder de radar is gevlogen.”

Ik vind het leuk om te zien dat je er zoveel plezier uit haalt, want ik heb in de aanloop naar de release zo ongelofelijk veel comments op internet gezien dat dit keihard zou gaan floppen. Voor minstens één persoon in ieder geval niet.

Altijd al geweten dat lezen slecht voor je kan zijn.

Is dat Grootpool!?

SNIKT incoming!

Never forget.

“Omdat ik een behoorlijke rot week achter de rug heb en pentiment niet echt paste bij hoe ik me voel, ben ik op de shop toer gegaan. 1 van de spellen die een misschien was, was One Piece: Odyssey. Nog nooit een aflevering gezien van de anime. Maar ik hoorde dat dit ook prima te spelen was zonder de anime te zien. De demo overtuigde me dus toen ook maar het spel gekocht. Nog weinig uurtjes in zitten maar ik krijg er Dragon Quest vibes bij. Persona 4 zal dus even moeten wachten dit spel moet me wel door deze tijd heen slepen.”

Ik had ook nog nooit een aflevering gezien, maar ik heb wel eens begrepen dat er al behoorlijk wat van zijn. Het ziet er erg leuk uit, al heb ik dat toch wel gauw met anime. Mogelijk is het Fairy Tail spel ook wat voor je. En hopelijk gaat het nu weer wat beter na je rotweek..

Aaaaaaaaaaaand it’s gone!

Hier kan Gordon Ramsay vast lekkere maaltijden mee maken.

Oh jee, het gaat niet goed met die meid.

“Naast One Piece oddysey heb ik nog een spel gekocht omdat ik niet kiezen kon. Sword And Fairy: Together Forever. Dit is deel 7 uit een Chinese Rpg serie. Aangezien het verhaal los staand is kan je deze prima los spelen zonder de andere te hebben gespeeld. Het doet me een beetje denken qua sfeer aan Perfect World International. Het Chinese mmorpg spel waarmee ik in de rpg ben gegroeid. Wat dat betreft is het jammer dat er zo weinig Chinese games in het westen worden uitgebracht. Het prachtige natuur sfeertje met de rustieke Chinese muziek maken dit tot een relaxt sfeertje. Het voelt een beetje als een single player versie van een mmorpg maar dan niet zo groot.”

Dit spel wil ik misschien ook nog eens een keertje kopen, want het ziet er best leuk uit. Mocht je de komende tijd met nog meer screenshots hiervan komen, dan kan ik misschien aan de hand daarvan bepalen of het wat voor me is. Het design is in ieder geval erg mooi.

Dit ziet er toch wel hartstikke leuk uit, toch?

Hootle, is that you?

Oh, clearly not, ghehehe.

En dat was ‘m alweer voor nummer 88. Een hoop mooie spellen, die ik volgende week toch graag terug zou willen zien. En geloof het of niet, maar jij kan daar voor zorgen. Dus laat je screenshots achter in de comments of stuur ze in naar de Google Form. Tot de volgende!

Wist je dat…?

De One Piece anime waaaaaay back in 1999 begon en de manga zelfs nog twee jaar daarvoor?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
1 jaar geleden

Lang leve artikel 7.3a! Leuk stuk weer rainking!

Lavalera
1 jaar geleden

Het wordt echt een mega game jaar waarin we keuzes moeten gaan maken wat te spelen. Zeker met mijn voornemen om minder spellen te gaan kopen wordt het moeilijk met al dat interessante spul. Hogwarts en Like a dragon Ishin en Diablo 4 staan in de pre order. Verder komt hopelijk Like a dragon Gaiden aan het einde van het jaar en daar probeer ik het bij te houden. Dan voelt mijn ps plus straks misschien minder nutteloos omdat ik niet meer elk spel heb gespeeld wat er op komt.

Midnight Suns leek me voordat die uit kwam ook niets werd er nooit warm van. Pas toen ik op zoek was naar een game als kerst kado ben ik er dieper in gaan duiken. Toen ben ik reviews gaan lezen en user ervaringen. Toen bleek het een ander spel te zijn dan ik dacht. Dus hij is denk ook wel verkeerd in de marketing gegooid. Maar goed wie weet als die ooit eens op gamepass of ps plus komt meer mensen hem gana proberen.

SaF 7 komen zeker meer screenies van! Ik heb het vanmorgen nog even meer gespeeld en al wat nieuwe screenies gemaakt. Het spel klikt met mij. Wel grappig dat jij bij qiao ling, de vogel, direct aan hootle moest denken dat had ik ook al. Wat dat betreft als ik zo verder kijk wat jij speelt is dit wel een spel wat in je straatje past. Het is een typische actie rpg met quests, wapens upgraden baas gevechten etc. En dat dan in een Chinese mythologie jasje.

One Piece willen we de anime nog wel eens aan beginnen. Maar zoals mijn betere helft ook al zegt meer dan 1000 afleveringen schrikt af. Dat is een behoorlijke berg om achter elkaar te kijken zonder dat je afknapt. Maar we zullen het samen nog wel een keer kijken en dan zien we wel hoe ver we komen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik kan me inderdaad nog wel herinneren dat jij Tales hebt gespeeld en we het samen over hootle hebben gehad. Ik had het spel op release gespeeld en het was mijn game of the year in 2021.daarom ook de Shionne avatar. Ik vind het altijd wel cool om te zien als anderen de spellen die ik geweldig vind ook geweldig vinden.

Fairy Tail heb ik vorig jaar helemaal gekeken. Vrouwlief is fan van Fairy Tail en had de DVD box ergens van het internet vandaan getoverd. Dus die hebben we samen helemaal gekeken. Tot nu toe van alle animes die ik gezien heb wel mijn favoriet. Ik wacht nog steeds tot de game in de aanbieding komt, maar het is een Koei Techmo game en die games gaan niet zo vaak in de aanbieding. Als die aanbieding is ga ik hem zeker halen. Kijken of die net zo vermakelijk is als de anime

Wat spelen we dit weekend? 14 en 15 januari

Musical Monday: A Balladeer – Panama