in

Screenshot Sunday #89

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshots in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Hogwarts Legacy zit er langzaam maar zeker aan te komen. Ik wilde door middel van online quizzes kijken welk van de vier houses het beste bij me zou passen, maar daar kwamen zoveel termen in voorbij die me niets zeiden, dat ik maar ben begonnen om de films te kijken. Na drie films leek Ravenclaw me wel wat en heb ik zelfs via Bertelsmann een sjaal ervan besteld. Helaas is dat ergens misgegaan en weet niemand waar dat ding gebleven is. Vandaag of morgen maar even een mailtje naar Bol sturen. In de tussentijd, screenshots!

Rainking

Natuurlijk heb ik nog wat uurtjes doorgebracht in The Lands Between. Op de één of andere manier kan ik door die landschappen rond blijven rennen. En dan neem je ergens een verkeerde afslag en ben je al je runes weer eens kwijt. Soms zit het mee, vaak zit het tegen, hahaha. Elden Ring is echt een fantastische aankoop gebleken, ook al ben ik nog lang niet in de buurt van het eind..

Ik wou dat ik kon zeggen dat ik dit gevecht heb gewonnen, hahaha.

Take a good hard look at the mother effing boat!

Waarom heb ik opeens zo’n trek in rozijnen…?

Is that a Bloodborne reference?

De bewaker van dat kasteel heeft me alweer in de smiezen, hoor.

Ben jij een groot genoege From Software fanboy om dit karakter te herkennen?

Door al het anime videogame screenshotgeweld van de afgelopen weken, kreeg ik deze week even zin om wat van Fairy Tail te spelen. Ik heb de anime nooit gezien, maar het zag er toen erg leuk uit, dus heb ik ‘m op de gok gekocht. Ik zal er waarschijnlijk nog even niet verder mee gaan, maar deze wil ik wel een keertje uitspelen.

Het enige jammere van de screenshots is dat er zoveel tekst bij komt te staan.

KA-ME-HA-ME-HAAAAAAAAAAA!!!!!!!

We  maken een kringetje van jongens en van meisjes…

Als we hier naar boven gaan, dan zit Arnold Schwarzenegger ons op te wachten, zeker?

Oeps, sorry. Volgens mij heb ik per ongeluk een screenshot van Final Fantasy VII’s Neo Bahamut ertussen gezet.

Zoveel mooie vrouwen van Lavalera opgestuurd gekregen, ik dacht ik doe eens wat terug.

Kunstschilder1987

Het rook zeker naar meer, want deze week is de schilder terug met een aantal ‘echte’ screenshots, al mogen zelf genomen foto’s van bijvoorbeeld handheld screens natuurlijk nog steeds.

Meestal herken ik spellen wel als ik ze zie, maar ik doe nog altijd meer met triple A games dan met indies, dus in die laatste categorie sta ik ook wel eens voor een raadsel. Het spel in kwestie blijkt Rustler te heten, een soort oldschool GTA kloon met humor, die zich in een andere tijd afspeelt. Mocht je dat wat lijken, doe er je voordeel mee.

“de laatste 2 horen bij elkaar… de rest spreekt wel voor zich denk ik :)”

Hahaha, dat ziet er nog best komisch uit.

Yup, die is de lul.

“2 shots van het begin van Wonder Boy: The Dragon’s Trap, xb1 – 1 ingame, de ander cinematisch tussenstukje :)”

Kijk, die ken ik dan weer wél. Blijft er leuk uit zien ook.

Prachtige cartoony stijl.

Lavalera

Ik wilde vanmorgen even spieken of de heer Lera toevallig al wat had opgestuurd en ik schrok toch heel even. Het aantal inzendingen op het Google Form was opeens gestegen van 90 naar 95! Hoeveel foto’s had-ie wel niet gestuurd? Nou, genoeg! Hij verdubbelde nog net niet wat ik tot dat moment had klaarstaan.

“Nog maar een paar mooie plaatjes van hoe kan het ook anders Marvel’s Midnight Suns. Het verhaal is klaar dus ik doe nog wat opruim werk voor de platinum die niet heel moeilijk te halen is. Kost alleen wat tijd.”

Hier zitten ondertussen al aardig wat uurtjes in en ik begreep dat er binnenkort nog extra DLC aan zit te komen, dus ik gok dat we er voorlopig nog even naar mogen kijken.

Ik zie het al. Te diep in de Vuurbeker gekeken.

Oh nee! Geen One More Day praktijken alsjeblieft!

Eeeeeeeeeeeeehhh………

Dit maakt mijn werk wel weer wat makkelijker, ghehehe.

Daarnaast heeft hij ook nog wat One Piece: Odyssey gespeeld, maarreeeeeeee…..

“Weet nog even niet zo goed wat ik hier nou van moet vinden. Er werd gezegd dat het prima te volgen was voor iemand die nog nooit One Piece gezien had. Maar in de gesprekken wordt er constant gerefereerd aan gebeurtenissen uit de anime. Het spel is ook super simpel. De meeste monsters heb je in 1 auto attack neer. Ik hoop dat het nog wat leuker wordt verder op, maar tot nu toe voelt het als een middelmatige game.”

Oeh, dat zou jammer zijn, zeg, want het ziet er best leuk uit. Hopelijk trekt het nog aan. Het levert in ieder geval leuke plaatjes op.

Geen idee waar ik naar kijk, maar het ziet er wél kleurrijk uit.

Ah, dus zó ziet ze er van de voorkant uit.

Maar dat was nog lang niet alles. Hij was nog maar net begonnen!

Sword And Fairy: Together Forever. Een mooie Chinese actie Rpg. Vooral de Chinese omgevingen en muziek zijn erg goed. Het voelt een beetje als een mmo in ene single player jasje met fetch quests en kill monster hier en daar. Maar dat drukt de pret niet. Ik vermaak me er prima mee.”

Gelukkig bevalt dit spel een stuk beter. Fijn, man.

Is het een instrument of een wapen? Of… beide?

Adam Warlock, is that you?

Hallo, wij zijn indie folk band The Villains.

Minigame! Is het net zo goed als Triple Triad en Gwent?

Ik zou bijna op het vliegtuig willen stappen en erheen reizen.

‘!’

Dat is pas EXTREEEEEEEEEEME!!!

Toen had je tenminste nog eens winters.

“Zo af en toe heeft Sword and Fairy 7 wat localisation problemen. Zo merk je wel dat het redelijk budget is. Dit is een mooi voorbeeld. Vraag me af welke dressing ze gebruikt? Cesar?”

Hahahaha, is het heel erg dat ik het voor me zie? LOL! En de taalnazi in me ziet nog een knoepert van een taalfout.

En dat was ‘m voor nummer 89. Volgende week zijn we alweer bij nummer 90. Kun je je het voorstellen? Als jij je dat inderdaad voor kan stellen, dan vind je het vast niet erg om ook een duit in het zakje te doen. Alvast bedankt. Tot de volgende!

Wist je dat…?

De Adventure Island games ooit begonnen als een aangepaste versie van Wonder Boy?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.2/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
1 jaar geleden

Hij is weer prachtig zo 🙂 Mooie afwisseling weer qua games.

Ik weet nog niet welk huis ik ga doen met Hogwarts. Ik heb in december met de vrouw samen alle films (inclusief Fantastic Beasts) gezien. De eerste 3 waren een behoorlijke kluif om door te komen. Die vond ik te kinderlijk. Maar na die 3 werd het wel interressant.Gryffindor klinkt zo standaard en Slythrin zijn de slechterikjes (of zo voelt het) dus ik twijfel nog. Nog 2 weekjes en dan kunnen we los.

Je maakt me ontzettend jaloers met de Fairy Tail game. Die staat al een tijdje op mijn lijstje, zeker na het kijken van de anime. Maar die game is helaas nooit in de aanbieding digitaal (laatste keer was april vorig jaar) heb ik hem nog niet gekocht. Hoop voor je dat de game een beetje te volgen is zonder de anime te kennen

Van Midnight Suns komen er inderdaad nog meer screens. Ik ben nu begonnen aan NG+ voor de laatste trophy voor de platinum en die hoop ik donderdag klaar te hebben, die hoef ik niet helemaal uit te spelen gelukkig maar met filmpjes skippen kom ik al een heel eind. Dan komt de Deadpool DLC met nieuw karakter, nieuw verhaal en nog wat zaken. Dan kan ik verder met mijn gewone spel en daar ff wat screenies van maken.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik kijk altijd naar het type game. Als ik zeker weet dat ik de game gaaf ga vinden haal ik de meest uitgebreide versie. Ook al is dat vaak maar wat cosmetische items en early acces zoals bij Hogwarts. Zo voelt het voor mij alsof ik de developer steun en ik aan geef dat ik blij ben met de game. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk.

En ja je tactiek met Fairy Tail werkt zeker. Nadeel is wel dat ik volledig digitaal ben. Ik heb een Series S en een digitale PS5, dus zelfs al zou ik willen, ik heb niets om een disc in te stoppen. Dus een fysieke versie is helaas voor mij geen optie. Dat is wel 1 van de weinige nadelen van digitaal only als je games hebt die nooit in de sale zijn digitaal zoals de games van Koei Techmo. Maar goed ik wacht geduldig af en zodra die in de sale is haal ik hem wel. Voorlopig nog meer dan genoeg om te spelen

coola
1 jaar geleden

Ik vind One Piece Odyssey echt wel een toffe game, ik loop qua de Anime ongeveer 500 episodes achter maar het verhaal van de Game heel erg goed te volgen.

Combat is aan de makkelijke kant, al moet je wel echt je Health etc goed managen doe je dat niet zullen je teamleden vaak k.o. gaan. Wel is de combat erg strak en verveelt het geen moment, enemies zijn makkelijk te ontwijken maar ik ga ze juist actief opzoeken.

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Ik kan nu wel gaan zeggen ik heb deze foto gemaakt voor de scenic background maar eigenlijk vond ik het gewoon een goed excuus om Nami d’r kont op de foto te zetten

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Fijn om te horen dat de game bij jou wel klikt. Ik hoop dat het bij mij net zo gaat klikken als het bij jou doet als ik wat meer uurtjes er in heb zitten. Wie weet als ik wat verder ben dat het ik wel leuker begin te vinden.

Kunstschilder1987
1 jaar geleden

prachtig beschreven en vorm gegeven weer regenkoning 🙂
wist je dat….. ?
dit een erg leuk artikel elke week oplevert? 😉

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 januari

Musical Monday: Athlete – Black Swan