in

Screenshot Sunday #91

Welkom bij Screenshot Sunday, dé wekelijkse post waarin we games bespreken via prachtige, gekke of interessante screenshots. Misschien scoor je wel een nieuwe wallpaper. Meedoen? Plaats een screenshots in de comments of stuur hem in via deze Google Form.

Volgende week is het eindelijk zo ver. Dan komt Hogwarts Legacy uit. Meerdere Inside.Gamer leden gaan die sowieso halen, of het nu de gewone of de deluxe versie is, die je drie dagen eerder kan spelen. Ik verwacht dan ook een hoop screenshots van dat spel, dus geniet nog even van de variatie zolang dat nog kan.

Rainking

Als je het over nederlandse ontwikkelaars hebt, dan denk je al gauw aan Guerilla, bekend van de Killzone en Horizon spellen. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer, waaronder KeokeN. Deze kwam eerder al met Deliver Us The Moon en deze week kwam het vervolg Deliver Us Mars uit. In de trailer zag ik al dat ze qua productie behoorlijke ruimtesprongen hebben gemaakt sinds hun vorige game.

Dat doet me ergens aan denken, maar waaraan…?

Dat is toch wel heel relaxed wakker worden.

Leuke Deliver Us The Moon referentie.

Hahaha, zulke gedrochten heb ik niet meer gezien sinds Assassin’s Creed: Unity.

Ik heb ook nog een stukje Dead Space gespeeld en dat ging er weer bruut aan toe. Het is bijna 1-op-1 hetzelfde spel, maar het blijft toch best spannend. De eerste twee screenshots zijn nog van vorige week. Ik had ze per ongeluk in een andere map bewaard en kwam ze vanmorgen pas tegen. “Zie je wel! Ik dacht al dat ik er een paar miste vorige week!”, riep ik hardop. Ik begon tijdens het uploaden al een mezelf te twijfelen. Bleek achteraf dus niet nodig, ghehehe.

Kom dan, kom dan, kom dan…

Yes! Suit upgrade!

Zie je wel, we hadden niet vanaf Schiphol moeten vliegen.

En toen bleken m’n ‘kogels’ op.

Het laadscherm vind ik er wel gaaf uitzien.

Vorige week had ik een aantal screenshots van mijn poging tot een Bloodborne BL4 run. Ik liep toen vast bij de tweede baas, Father Gascoigne. Ik had de hunter axe als wapen gekozen. Die is ietsjes langzamer, maar ik wou het toch proberen. Na een tiental pogingen heb ik het opgegeven en ben ik opnieuw begonnen met de oude vertrouwde saw cleaver. Dat bleek toch een stuk vlotter te gaan. Na drie keer proberen was hij neer. Dit was me al eens eerder gelukt, dus vanaf nu wordt het echt spannend.

And here we go again…

De jaarlijkse buurtbarbecue gaat ook steeds verder achteruit.

Ben ik weer!

Gimme back my echoes!

Het begin van een epische quest.

Deze keer ga je neer, pa!

Dit zijn altijd behoorlijke etters.

Yes! Die doet ‘t niet meer, ghehehe.

Binnenkort kom ik je bezoeken, Flappie.

The hell is dat nou weer!?

Amelia, ik kom eraan!

Als laatste heb ik nog wel een grappig moment voor jullie. Ik liep gisterochtend wat rond door de riolen van Yharnam, toen dit gebeurde.

RuanMoleman

Hij komt zo af en toe eens aanwaaien, maar komt vaak juist met spellen die ik zelf niet speel. Perfect voor de afwisseling.

“Ik ben momenteel The Forest aan het spelen met 3 vrienden. Het is een soort Minecraft maar dan voor volwassenen (niet dat MC alleen voor kinderen is, vind het zelf ook fantastisch). We zijn al aardig op weg om een grote base te bouwen. Hier twee screenshots. De base kan misschien wat lastig te zien zijn, maar we hebben al 2.5 verdiepingen, een zipline van en naar de base en een mooie hijskraan die vanaf de rivier spullen naar boven in het huis kan tillen (rechts). Erg leuk spelletje wat je vaak in de aanbieding koopt voor nog geen 5 euro!”

Is het toevallig dat jullie het op dit moment spelen, of heeft het te maken met Sons Of The Forest dat later deze maand uitkomt?

Kunstschilder1987

Wederom komt hij met wat oudere spellen. Het is leuk om ook wat retro games te zien.

“Met Batman Begins begonnen op de Gameboy Advance. Het is een 2d actie platformer met beat m up en stealthstukken. Best aardig, en mooi gemaakte cutscenes en laadpaginas.”

Cool! Komt Liam Neeson ook nog voorbij?

“Tot zover is Dr Frasier Crane de grootste vijand… of is het Niles?”

Zal Niles wel zijn. Die is nét wat irritanter, lol.

Zo te zien heeft die Pokémon trainer uit de kabelbaan weten te ontsnappen en kan hij zijn avontuur in Pokémon Sapphire voortzetten.

“Na het doorlopen van alle gyms en victory road ben ik aangekomen bij the pokémon league. Hier merk ik dat mijn monstertjes nog wat getraind moeten worden.”

Die is wel erg vriendelijk voor iemand die je moet verslaan.

“That’s terrible? Nouja dat vind ik ook weer wat overdreven.”

“Verder nog ff meer og gamerroots gegaan met Shantae op de gbc. Ook gewoon via een flashcart, t origineel vind ik te duur, is geen enkele game waard in mijn ogen.”

Die Game Boy ziet er ook gaaf uit, zeg.

Wat een schatje blijft ‘t toch, he?

Lavalera

Ja hoor, er kwamen vanmorgen weer een hele zooi foto’s binnen. Die konden maar van één persoon komen.

“Het is een beetje een mengelmoes vanuit mijn kant. Aangezien Hogwarts Legacy en Like a Dragon Ishin voor deur staan wou ik de bestaande spellen zo goed mogelijk afronden zodat ik klaar ben voor als die live gaan. Sword and Fairy 7: Together Forever heb ik de credits van gezien na een uurtje of 35. Prima lengte voor dit spel.”

Dat is een hele mooie setting.

Hi-Fi Rush kan ik iedereen aanraden. Die game kwam vanuit het niets. Een mooie mix tussen een ritme spel, devil may cry gevechten, fantastische animatie en gave muziek. Dit spel verdient alle lof die het krijgt. Zelfs ik die geen ritme heeft, heeft het spel uit kunnen spelen.”

Deze blijft mooi. Als ik een keer een asbak koop, dan gaat dit spel er zeker komen.

That’s a bad thing, right?

Oh, how the shark has jumped over the… Wait, that’s not right.

Echt weer zo’n typische Honeybee Inn performance.

“1 van mijn tussen in game spellen is Skyrim Online, eehm ik bedoel Elder Scrolls Online. Open wereld spellen met fantasy en magie zijn wel een beetje mijn dingen, dus dit is het spel wat prima voor regelmatig tussendoor is. In zo veel elementen lijkt het op Skyrim daarom noem ik het ook vaak gekscherend Skyrim Online. Maar daar is weinig mis mee. Skyrim was het voorbeeld hoe je een open wereld met keuze creëert en toch structuur uit brengt. Dat is dit spel net zo.”

OH, YEEEAAAHHH!!!

Current status: keep not secure.

Even serieus. Waar zou je liever wonen? Hier…?

Of hier?

“Bij Valiant Hearts is screenshot maken helaas niet mogelijk op de ps5, die schiet in pauze mode als je dat wil doen. Dus heb nog 1 laatste ander spel. Voor de maandelijks ps stars campagne was 1 van de spellen om op te starten Yakuza 6: The Song Of Life. En goh verrassing laat dat nou net mijn favoriete game serie zijn. Dus het kon niet anders dan maar weer een stukje te spelen. Het blijft heerlijk om in de stad rond te lopen en de diverse activiteiten te doen. Een dief met een fiets neer rammen, karaoke, een hamburger eten, oude arcade spellen zoals outrun of puyo puyo en dit keer zelfs een live chat mini game waar je een chat room simuleert met een schaars geklede dame. Voor de NSFW heb ik die er maar even buiten gelaten. Ik kan deze spellen blijven spelen.”

Pacifier go where?

Pacifier go there.

Ik heb ‘t geld. Heb jij de flippo’s?

En toch wil ik ooit nog eens naar Japan.

Doe mij maar een Zinger burger menu.

It’s a classic!

Morpheus, is that you?

De fietsen vliegen laag vandaag. Ik denk dat we regen krijgen.

Waarom zou dat toch zijn?

En hier had dan die schaarsgeklede dame moeten staan, maar helaas, die kwam niet door de keuring. Helaas.

Dat was ‘m voor nummer 91. Wederom met allerlei verschillende spellen. Ik ben benieuwd naar het percentage Hogwarts Legacy screenshots volgende week. Dat kan nog wel eens buitenproportioneel worden. Tot dan!

Wist je dat…?

Er nog steeds met enige regelmaat cut content van Bloodborne ontdekt wordt?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Weer toffe screenshots, ik was erg verrast door elders Scrolls online dat ziet er best sfeervol uit.

Ik heb de laatste tijd niet veel opgestuurd want ik heb echt alleen maar Call of Duty gespeeld. Maar ik krijg van de week eindelijk een ps5 dus dan verwacht ik dat de screenshot button weer goed misbruikt gaat worden xd.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

Gefeliciteerd met je PS5! Elder Scrolls Online is inderdaad erg sfeervol, Het ademt echt de fantasie sfeer, beetje middeleeuwen stijl met kastelen, kerkers, inns, grotten etc. Als je van Bethesda RPG houdt is het zeker de moeite waard.

Kunstschilder1987
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

wat te gek een ps5 op komst! veel plezier alvast ermee 🙂

Kunstschilder1987
1 jaar geleden

oke, die outrun screenshots zien er geweldig uit, sorry ik ben in hart en nieren nu eenmaal een retroman! is ook wel te zien aan mijn screenshots natuurlijk…

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Dat was me nog helemaal niet opgevallen dat jij een retroman bent 😉 Maar even zonder dollen. In de Yakuza spellen heb je arcade hallen en daar kan je dan dit soort Sega klassiekers spelen. In lost Judgment hebben ze zelfs een Sega Megadrive staan in het detective kantoor en daar kan je dan dit soort retro spellen spelen.

Kunstschilder1987
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

ik zou vrees ik niet verder komen dan het detective kantoor 😀 das ook erg! 😀

Kunstschilder1987
1 jaar geleden

p.s. ik vind het niet nodig dat je bij wist je dat zo zwaar negatief over bloodborne content praat 😉

Lavalera
1 jaar geleden

Ik wist helemaal niet dat Deliver us the Moon/Mars ook door een Nederlandse studio gemaakt werd. Maar eerlijk gezegd kwam ik er vorig jaar pas achter dat Guerilla ook Nederlands was. Vond al dat er zoveel Nederlanders op de aftiteling bij Zero Dawn stonden haha. Het spel ziet er wel interressant uit. Ik heb Delives us the Moon wel op PS plus zien staan en die staat nog ergens op de lijst om te spelen. Maar je weet het, zo veel te spelen, zo weinig tijd.

Het is verder wel een diverse screnshot sunday zo 🙂 Mooi om te zien. Zoals je zegt volgende week zal het Hogwarts Sunday worden met in ieder geval Coola, jij en ik die het gaan spelen. Ben benieuwd wat we weten te produceren. Kan niet wachten op het spel in ieder geval.

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 februari

Ghost of Tsushima