in

Screenshot Sunday continued? -> Post hier je screenshots voor #51

Update:

Iedereen bedankt voor het enthousiasme en de positieve reacties. Ik zou komende zondag alweer willen aftrappen met de volgende Screenshot Sunday. Ik had al een beetje zitten rommelen met Google Forms en dit is de nieuwe link voor het insturen:

Screenshot Sunday Google Form

Mocht je je screenshots gewoon in de reacties op deze post willen plaatsen, dan kan dat natuurlijk ook.


Originele post:

Hé allemaal!

Zoals bekend is LeegBlikjeWater onlangs wegens tijdgebrek gestopt met Screenshot Sunday. Ik keek er altijd wel een beetje naar uit om te zien wat er nieuw geplaatst was en om zelf weer wat te posten voor de volgende week. De wekelijkse post had een paar vaste reageerders en af en toe een onverwachte inzending en was best een populaire vaste prik.

In de 50e editie gaf LeegBlikjeWater aan dat hij ook graag zou zien dat Screenshot Sunday voort zou bestaan, ook na zijn epische, jaarlange tijd.

Dat is de reden dat ik deze post ook even maak. Ik wil er wel mee doorgaan, maar ik weet niet of iemand anders, of Inside Gamer zelf, al plannen ervoor had. Het laatste wat ik wil, is het gras voor de voeten van iemand anders wegmaaien.

Bij deze dus mijn vragen. Had iemand anders hier al plannen mee? Vinden jullie het eventueel best als ik het  ‘overneem’? Zoals ik al in zijn laatste editie aangaf, ik ben zelf nou niet bepaald de master der screenshots zelve, maar ik vond het idee om onder mekaar screenshots te delen gewoon leuk, dus ik zie dit topic graag blijven bestaan.

Laat maar weten wat jullie denken en er van vinden.

Groeten,

Rob

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Gewoon lekker doen! Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Ik ben geen actieve deelnemer aan de topics, maar vind het wel leuk om af en toe eens te kijken waar iedereen mee bezig is.

coola
1 jaar geleden

Weet niet wat ze bij (inside.)gamer.nl van plan zijn maar als jij het stokje van LeegBlikjeWater wil overnemen zou dat wel leuk zijn.

Dokter Caspari
1 jaar geleden

Doe je ding! Leuk!

rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik zeg doen!! Ik miste hem afgelopen week al.
En nou ik weet dat iemand het stokje overpakt zal ik zeker weer dingen insturen!!

Erik07
Erik07
1 jaar geleden

Ik ben ook zeker weer van de partij!

RuanMoleman
1 jaar geleden

Het idee was er al wel. Ik wilde vandaag toevallig een post maken om het te discussiëren want wij missen het ook. Gezien jij de post al hebt gemaakt doen we dat lekker hier.

Het zou tof zijn als een community-lid zoals jij het over zou willen nemen, maar als je dat niet elke zondag lukt kan ik ook wel een dergelijke post maken. Daar had ik een paar gedachtes over.

Leegblikjewater liet iedereen elke zondag screenshots posten in de comments en optioneel via een formulier. Hoewel het dan lekker bruist in de comments heb je eigenlijk de screenshots van volgende week al gezien. Terwijl de screenshots uit het formulier pas bij de volgende zondag bekend worden. Misschien is het leuker om alles via een “onzichtbare” upload te doen zodat het voor iedereen een verassing is?

Anderzijds worden de comments dan misschien saaier. Je kan natuurlijk wel altijd nog reageren op de screenshots die geplaatst zijn op die zondag.

Een andere manier is om een sticky post te plaatsen waar je altijd je screenshots kan dumpen, maar dan wordt het waarschijnlijk een ongeregelde, ongestructureerde bende.

Ten slotte: ik weet niet of er baat bij is, maar misschien kan er gekeken worden naar een permanentere oplossing (lees: definitief plekje o.i.d.) op de website. Maar dit zeg ik compleet uit mijzelf en moet natuurlijk eerst overlegd worden! Dus ik beloof voor nu nog niks. Ik gooi het de gedachte hier op om poolshoogte te nemen.

Laat ik afsluiten met dat ik hier absoluut niet jouw idee wilde wegnemen! Ik was nog net niet begonnen aan een post als deze. Als jij dit graag wilt doen dan is dat natuurlijk fantastisch! Ik kon zien dat je het wel makkelijk vond om wat bij je screenshots te schrijven.

RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik wil het minstens zo graag in jouw (en dus ook de community) handen geven. Zo is het begonnen en zo zal het dus doorgaan! Ik heb door de Xbox veel games zitten spelen dus ik heb wat screenshots klaar staan om mee te doen!

Ik kijk er erg naar uit hoe je het voort gaat zetten. Het heeft lang genoeg geduurd zonder een Screenshot Sunday.

Bedankt Rainking!

RuanMoleman
1 jaar geleden

Nice! Nu al zin in. Ik wilde het via de form doen maar er is een uploadlimiet. Ik doe het dus via de manier die ik eerder heb gedaan.

M’n Xbox had ik gekocht voor Forza Horizon 5 dus die ging ik als eerste checken! Daar had ik deze actiefoto gemaakt. Het is een fijne game maar niet iets om een hele avond te spelen. Gelukkig zijn er genoeg games op Game Pass om het af te wisselen. Rainking Screenshot Sunday let’s go!

comment image

Aprotodon
Aprotodon
1 jaar geleden

Prima! Wat Ruan zegt betreft de screenshots via een link uploaden zodat het een verassing blijft vind ik wel een goede, ik ben ook een van die personen die de andere screenshots daardoor al eerder zag dan zondag 😉

Is verder niet zo’n big deal, het voortzetten is het belangrijkst.

coola
1 jaar geleden

Ik doe het ook nog op de ouderwetse manier om de zelfde reden als RuanMoleman.

comment image

Noorwegen blijft prachtig in AC Valhalla.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Lekker chillen met een zwaard in je buik

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Ik blijf wie ik ben dus de gory actie foto’s blijven komen

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Alle handen in de lucht.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

comment image

Review: Mark of the Ninja: Remastered: Onopvallend goed

The art.I.Galary #2