in , ,

Screenshot Sunday

Ah… photomode. Een heerlijke manier om je favoriete uitzicht of actiemoment vast te leggen en te delen. Ik zit zelf al in een groep met PlayStation-spelers waar we met regelmaat onze gemaakte screenshots delen. Laten we het hier ook doen!

Elke zondag screenshots delen. Van de game die je aan het spelen bent of gewoon een oudere waar je trots op bent. Als er wat inzendingen zijn kunnen we deze meenemen naar de post van volgende week! Ik ben erg benieuwd naar jullie screenshots. Ik speel momenteel Days Gone en wauw wat geniet ik van hoe mooi die game is. Dus bij deze:

De photomode van Days Gone heeft verassend uitgebreide tools rondom kleur en focus. Nu ben ik geen expert met witbalansen en kleurcurves, dus houd ik het vaak simpel. 

Hoe krijg ik een screenshot op mijn telefoon/pc?

Bij PlayStation vind ik de makkelijkste weg door het naar iemand of een groep te sturen. Vervolgens kan je dit gesprek weer in de PS App openen en als je dan de foto bekijkt heb je rechtsonderin een downloadknop (dit werkt alleen bij foto’s, er is geen downloadknop bij clips). Een andere weg is door het op Twitter te plaatsen en het dan weer daar te downloaden, al heb ik vernomen dat de kwaliteit dan minder wordt.

Bij Xbox heb je wat meer manieren. Zo kan je je gamertag invoeren op deze site en al je clips bekijken, mits je privacy instellingen juist ingesteld zijn. Het kan echter nog makkelijker: via de Xbox App op je telefoon kan je naar je library gaan en daar je gemaakte clips of screenshots bekijken en sturen naar bepaalde platformen.

Sturen maar! 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Gewoon ouderwets een foto mag ook toch? Heb een potje Punch-Out gedaan op de NES

F4766DBE-B599-416B-A961-BB11363823A6.jpeg
coola
2 jaren geleden

Oh leuk idee. Erg mooie screenies van days gone.

Heb eens gekeken in mijn library en ik vind deze twee wel mooi
comment image
comment image

Biomutant : De vergeten game die alsnog uit lijkt te komen.

Battlefield 6-onthulling vindt mogelijk in mei plaats