in

Season 8 Fortnite: Battle Royale van start gegaan


Trailer

In de aankondigingstrailer van Season 8 zien we van alles gebeuren. Om te beginnen doen piraten hun intrede in het spel. Een haak wijst op een kaart de plaats aan waar een schat te vinden is. De piraat kijkt naar een lichtstraal vanaf het eiland. Samen met zijn handlangers, de Fishstick-skin, zet hij voet aan wal bij een nieuwe locatie. Het beeld schakelt over naar Polar Peak waar The Ice King en Oceanic Anomalies-strijders staan. Ook zij kijken met een schatkaart uit over een mysterieuze lichtstraal en gaan eropaf. Uit een vulkaan vliegt de beruchte Fire King, met naast hem nog twee onbekenden, naar de schat. De drie teams komen gelijktijdig aan bij een nog te ontdekken locatie met palmbomen en zand.

Season 8 battle pass

In Season 8 is er weer een compleet nieuwe Battle Pass uitgebracht. Hiermee kunnen spelers wederom door te spelen en uitdagingen te voltooien speciale outfits, gliders, emotes en meer vrijspelen. Er zijn in totaal meer dan honderd nieuwe cosmetische items verkrijgbaar. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, de in-game valuta van Fortnite. Spelers die in Season 7 hun best hebben gedaan, of 13 Overtime Challenges hebben volbracht kunnen de gloednieuwe pas gemakkelijk aanschaffen. In de Battle Pass Overview-trailer krijgen spelers al een voorproefje van wat zij kunnen verwachten. Zo zijn er al een aantal nieuwe skins, emotes, pets en wraps te zien.

het thema

“‘X’ Marks The Spot

Treasure abound

Loot that has been lost

Can always be found

Sssomething shimmers

Within the cave…

But beware of those

Who arrive on waves

Awaken beasts

Of fire and ash

Battle it out

And loot the stash

Explore the world

Challenge your fate

Unearth the secrets

Adventure awaits.”

Dit gedicht komt er tevoorschijn uit de vier teasers van Epic Games. De ontwikkelaar deelde de afgelopen dagen verschillende afbeeldingen met poëzie. Samen maken deze een doodskop, met daarin een serpent, hakenhand, tijger en een banaan.

Season 8 Fortnite Teaser

nieuwe locaties

Volcano
Nadat verschillende aardbevingen de wereld van Fortnite liet schudden, is er een enorme vulkaan ontstaan. Bij vulkanen hoort natuurlijk lava. Spelers die in de lava vallen krijgen één damage per aanraking. Verder zijn er geisers te vinden die spelers en voertuigen de lucht in lanceren

Volcano Fortnite Season 8

Sunny Steps
Een jungleachtige locatie is opgedoken. In Sunny Steps kunnen spelers tussen de tempels op zoek naar loot.

Lazy Lagoon Fortnite Season 8

Lazy Lagoon
Piraten zijn gearriveerd. Hun schip is aangemeerd in Lazy Lagoon. In het stadje staan een aantal huizen omringd door water, eilandjes en palmbomen.

Sunny Steps Fortnite Season 8

Wapens en items

De piraten hebben een nieuw wapen meegenomen: het Pirate Cannon, dat je maar op bepaalde plaatsen kan vinden. Dat kanon kan een lange afstand afleggen en doet damage aan bouwsels en vijanden. 100 bij een voltreffer en 50 binnen een kleine straal. Het kanon kan naast ammunitie ook de spelers zelf afvuren.

Overigens hebben de nieuwe wapens wat voorgangers verdrongen. De Sneaky Snowman Chiller Grenade X-4 Stormwing Shopping Cart en de All Terrain Kart hebben namelijk plaats moeten nemen in de vault en kunnen niet meer gebruikt worden in de Battle Royale-modes van Fortnite.

Pirate Cannon Season 8 Fortnite

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste Trailer Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution onthuld

Intrigerende gameprojecten op Kickstarter