in

Season zit ergens tussen Zelda: Breath of the Wild en Journey in


Ontwikkelaar Kevin Sullivan meldt dat in een recentelijk gepubliceerd interview op IGN. “Wanneer ik de YouTube-reacties lees, denken mensen dat de game zoals Breath of the Wild is, of als Journey. Het zit er tussenin.” Daarbij meldt Sullivan dat het spel “niet zo lineair of strikt” als Journey is. “Het is geen AAA openwereldgame, en het is ook geen kunstzinnige game waarin je op één spoor wordt gehouden. Het zit er tussenin.”

De ontwikkelaar geeft ook iets meer weg van wat spelers kunnen verwachten. “Er zitten verschillende niveaus aan mysterie en verhaal in die je onthult en probeert te begrijpen. Je motivatie om dingen op te nemen en met mensen te praten is om die geschiedenis te onthullen. Er gebeuren dingen in het heden die belangrijk zijn, en er zijn dingen in het verleden gebeurd die belangrijk zijn, en jij onthult dat.”

Sullivan laat weten dat de reacties van gamers op de Season-aankondiging erg positief zijn. “Het is erg gul en vriendelijk en het raakt me. Mijn moeder leest de reacties op Season. Ik denk niet dat mensen op internet beseffen dat de moeders van ontwikkelaars de reacties lezen.” Sullivan raadt mensen dan ook aan zich voor te stellen dat iemands moeder meeleest, voordat ze berichten achterlaten.

Season werd vorig jaar tijdens The Game Awards onthuld. In Season trekken spelers als een jonge vrouw een alternatieve versie van onze wereld in om oude culturen te ontdekken. Per fiets reizen spelers rondt en leggen ze op allerlei manieren het doen en laten van bevolkingen af, met als doel zorgen dat ze niet worden vergeten. De game verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5 en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fanscript Full Throttle-film geschreven door Warcraft-regisseur

Stemacteurs GTA 5 herspelen ‘Lamar Roasts Franklin’-scène