in

Sega wil ergens in de komende vijf jaar een ‘Super Game’ uitbrengen


Dat blijkt uit een presentatie van het bedrijf waarin het zijn fiscale jaarcijfers bekendmaakte. Deze game zou met een lage winstmarge beginnen, omdat het om een nieuwe IP zou gaan, maar heeft veel potentie om globaal te groeien. De game moet ergens binnen vijf jaar uitkomen, maar meer details zijn er nog niet.

Uit de presentatie blijkt verder dat Sega ook een nieuwe first person shooter in ontwikkeling heeft bij een Europese studio. Die shooter wordt waarschijnlijk ontwikkeld door Total War-ontwikkelaar Creative Assembly, dat op dit moment zoekt naar werknemers voor een nieuwe shooter.

Verder wil Sega diverse remakes, remasters en reboots van klassieke Sega-franchises uitbrengen. Series die volgens het bedrijf potentie hebben om hier onder te vallen, zijn Crazy Taxi, Rez, Nights, Panzer Dragoon, Shinobi, Jet Set Radio, Space Channel 5, Virtua Fighter, Streets of Rage, House of the Dead, Altered Beast en Soul Hackers.

Sega is ook van plan om binnen drie jaar bestaande franchises te versterken door ze over de hele wereld populair te maken. Daarbij worden Phantasy Star Online 2, Yakuza, Persona 5, Total War en Sonic genoemd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speler doodt ieder levend wezen in The Elder Scrolls 5: Skyrim

Wat spelen we dit weekend? 15 en 16 mei