in

Seizoen 3 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone onthuld


Dat deed het bedrijf via de Call of Duty-site. Het derde seizoen begint aanstaande donderdag en verandert allereerst de Verdansk-map in Warzone – de map krijgt een thema geïnspireerd door de jaren 80. Daarbij begint woensdag al Operation Rapid Sunder, dat de gebeurtenissen rondom zombies van het afgelopen seizoen tot een hoogtepunt brengt en de weg vrij maakt voor het derde seizoen. De Black Ops Cold War-cast wordt ook geïntroduceerd op de Warzone-map.

Er worden drie nieuwe operators toegevoegd aan zowel Black Ops Cold War als Warzone. Het gaat allereerst om Wraith, een voormalig lid van de Noorweegse Intelligence Service. Hij is vanaf tier 0 in de battle pass voor seizoen drie beschikbaar, meteen in de eerste week van het nieuwe seizoen. In het midden van het seizoen verschijnt Roman ‘Knight’ Gray, een premium dlc en een Ierse operator. Ook Antonov, een voormalige huurling, is premium dlc. Captain Price wordt ook aan dit seizoen toegevoegd. Hij komt beschikbaar voor iedereen die Black Ops Cold War heeft gekocht of aan het begin van het derde seizoen koopt.

Verder komen er zes nieuwe wapens naar het derde seizoen, waaronder de PPSh-41 (een sub-machine gun), de Swiss K31 (een sluipschuttersgeweer), de ballistic knife, de CARV.2 (een tactisch geweer), de AMP63 (een pistool) en een honkbalknuppel (mêlee). De laatste drie wapens komen gedurende het seizoen uit.

Black Ops Cold War ontvangt vier nieuwe multiplayermaps, waarvan de eerste twee aan het begin van het seizoen lanceren en de laatste twee in de loop van het derde seizoen. Het gaat om Yamantau (6v6), Diesel (6v6/2v2/3v3), Standoff (6v6) en Duga (multiteam).

Verder begint het derde seizoen met de terugkeer van de Sticks and Stones-modus, waarin elke speler een potje begint met de R1 Shadowhunter-kruisboog, de Ballistic Knife en een Tomahawk. Gedurende het seizoen komt de Multi-Team Elimination-modus beschikbaar, waarin meerdere teams het uitvechten op de grootste maps van Black Ops Cold War.

De Black Ops Cold War-update voor seizoen 3 is 12,3 gb groot op PlayStation 5, 8,1 gb op PlayStation 4, 11,6 gb op Xbox Series X en S, 8,3 gb op Xbox One en 13,1 gb op pc. De Warzone-update is 25,6 gb groot op PS5 en PS4, 25,9 gb op Xbox Series X en S en Xbox One en 25,2 gb op pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Makers Nier werken aan een nieuw spel

PS3 en PS Vita PlayStation Store blijft open!