in

Seksuele geaardheid Ellie blijft intact in HBO-serie The Last of Us


Eerder deze week werd aangekondigd dat HBO in samenwerking met Craig Mazin – de schrijver van de miniserie Chernobyl – en The Last of Us-maker Neil Druckmann een televisieserie maakt gebaseerd op de populaire gamefranchise.

Hoewel er nog niets bekend is over de casting of het script – behalve dat het eerste seizoen de eerste game als inspiratiebron neemt – vroegen fans zich op Twitter af of de seksuele geaardheid van Ellie, een van de hoofdpersonages in de games, onveranderd blijft in de serie. Ellie is namelijk homoseksueel.

Mazin reageerde op een van deze vragen op Twitter. “Jullie kunnen Ellie maar beter homoseksueel houden”, zo meldde een van de fans, waarop Mazin reageerde met: “Je hebt mijn woord.”

Ellie’s seksuele geaardheid kwam niet ter sprake in The Last of Us, maar wel in de uitbreiding Left Behind. Daarin had ze een relatie met haar beste vriendin Riley. In de eerste beelden van het aankomende vervolg, The Last of Us: Part 2, is te zien dat Ellie een relatie heeft met het vrouwelijke personage Dina.

Het is nog niet bekend wanneer de HBO-serie in productie gaat of wanneer hij te zien is. The Last of Us: Part 2 komt op 29 mei uit voor PlayStation 4.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Bungie besluit kantoor tijdelijk te sluiten vanwege coronavirus

Een make-over voor het vrouwelijke hoofdpersonage van Cyberpunk 2077