in

Selecte groep Xbox-gebruikers test Quick Resume-verbetering


Quick Resume maakt het mogelijk om maximaal zes titels op de achtergrond te laten draaien om naadloos tussen games te wissen. De functie is enkel beschikbaar op Xbox Series X en S.

De nieuwe update geeft spelers toegang tot een apart scherm waarop alle games die op de achtergrond draaien te zien zijn. Ook tonen icoontjes of games Quick Resume ondersteunen. Op Reddit is te zien dat actieve games die gebruikmaken van de optie worden aangegeven in het snelmenu van de console.

De update geeft spelers ook de mogelijkheid om audio passthrough te activeren voor populaire media-apps. Daarmee ‘omzeilt’ audio de console om rechtstreeks naar een geluidsinstallatie te gaan. Dat kan onder de juiste omstandigheden een betere geluidskwaliteit opleveren.

Naast de update voor Alpha Skip-Ahead-leden, rolt er ook een update uit voor alle Xbox-gebruikers. Die biedt onder andere suggesties voor Game Pass-titels om met vrienden te spelen en andere aanbevelingen, alsmede het kunnen bekijken van achievements in de mobiele app. Ook kunnen gebruikers nu games op de achtergrond uitschakelen om downloadsnelheden te versnellen, een optie die recent werd getest.

Xbox

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nintendo onthult Lego Luigi-set officieel

Microsoft rolt vandaag Project xCloud uit voor pc en iOS