in

Sledgehammer Games leidt de ontwikkeling van de Call of Duty-game van dit jaar


“We zijn erg enthousiast over de Call of Duty-game die dit jaar uitkomt”, aldus chief operation officer Daniel Alegre tijdens de aankondiging van de kwartaalcijfers van het bedrijf. “Ontwikkeling wordt geleid door Sledgehammer Games en de game oogt geweldig en staat gepland voor dit najaar.”

Hij vervolgt: “De game wordt gemaakt met een next-gen ervaring in het achterhoofd, met prachtige graphics in de campagne, multiplayermodus en coöperatieve modus. Het geheel is ontworpen om geïntegreerd te worden met het huidige CoD-ecosysteem en dat ook te verbeteren.” Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat de nieuwe Call of Duty en battle royale-game een ecosysteem gaan delen, vergelijkbaar met Warzone en het vorig jaar verschenen Black Ops Cold War.

Meer details moeten “binnenkort” volgen. Sledgehammer stond voorheen aan het hoofd van de ontwikkeling bij Call of Duty-games WW2 en Advanced Warfare. Ook ontwikkelde het Modern Warfare 3 samen met Infinite Ward. Nadat het nieuws naar buiten kwam, plaatste Sledgehammer de onderstaande tweet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Witcher 3-regisseur neemt ontslag bij CD Projekt Red

Capcom: ‘Resident Evil 7 was te eng, meer balans in Village’