in

Sledgehammer Games Twitter-account plotseling weg


Toen het account ineens weg was, begonnen sommige Call of Duty-fans zich al zorgen te maken. “De Call of Duty-games van Sledgehammer zijn mijn favoriete en als ze weggaan, zal ik super teleurgesteld zijn”, zegt ResetEra-gebruiker Ricukrafter.

Het blijkt echter allemaal best mee te vallen. Brain Miggels, marketing en communicatie manager bij Sledgehammer Games, gaf later in een Tweet een verklaring. “Dus ik klikte per ongeluk op de verkeerde geboortedatum bij een pop-up en hiermee is het hele account zonder waarschuwing geschorst. Hoe is jullie woensdagavond?”

Eerder kwam al naar buiten dat Treyarch het voortouw zou nemen in de nieuwste Call of Duty. Sledgehammer Games gaat enkel een ondersteunende rol innemen. Fans waren voornamelijk bezorgd dat het verwijderde-account ook betekende dat de studio hier geen aandeel meer in zou hebben.

Toen het bleek dat het om een ongeluk ging, waren fans opgelucht. De pagina is echter nog steeds verwijderd en het lijkt erop dat Miggels niet weet hoe hij het op moet lossen. De aangedragen oplossingen zoals: “Heb je geprobeerd hem aan en uit te doen”, brengen hem niet verder helaas.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IG voorspelt E3 2019 – Nintendo’s variatie gaat indruk maken op gamers

Review: Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut (Xbox One)