in

Smuggler’s-update voegt huisdieren toe aan Sea of Thieves


De Smuggler’s-update biedt spelers nieuwe voyages, plekken en vijanden om tegen te vechten. Hetgeen wat wellicht het meest opvalt, is het nieuwe Pirate Emporium, in deze winkel kunnen spelers Ancient Coins spenderen om een aantal leuke hebbedingetjes te kopen. Zoals nieuwe emotes en likjes verf voor hun schip. Spelers kunnen nu ook een eigen huisdier aanschaffen die mee gaat op alle avonturen. Er kan gekozen worden tussen een aap of papegaai als trouwe compagnon. Ancient Coins kunnen worden gekocht met echt geld, of worden verdiend door te spelen.

Sea of Thieves

In Duke’s Black Market kunnen met de gebruikelijke Dubloons ook allerlei nieuwe spullen gekocht worden. Ontwikkelaar Rare vertelt verder dat er heel veel nieuwe loot te vinden is in de oceaan. Deze loot kan onder andere worden verkregen door Ancient Skeletons te verslaan. Ancient Skeletons kunnen ook Ancient Coins laten vallen, waarmee je dus een huisdier kan krijgen. In een blog post schreef Rare dat dat er ook Skeleton Sloops aan het spel zijn toegevoegd, wanneer spelers deze speciale boten laten zinken, kunnen ze ‘hoards of treasure’ scoren.

De huisdieren kunnen trouwens ook worden afgeschoten in kanonnen (geen zorgen, ze mankeren niks en teleporteren vanzelf weer terug naar hun baasjes).

De Smuggler’s Fortune-update van Sea of Thieves is reeds beschikbaar voor pc en Xbox One.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Video geeft blik op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077

Sportgame Ring Fit Adventure verschijnt volgende maand