in

Snapchat werkt aan gameplatform


Snapchat voegt steeds meer kleine spelletjes toe aan de camera-app. Zo kan je drie op een rij, boter kaas en eieren en nog veel meer spellen spelen tegen je vrienden. Dit is echter niet het enige. Er is namelijk ook een aantal augmented reality-games toegevoegd die je nu samen met je vrienden kan spelen.

Dit is volgens Cheddar niet de laatste grote ontwikkeling die eraan zit te komen. Snapchat zou namelijk aan een gameplatform werken waarbij het mogelijk is voor ontwikkelaars van buitenaf om games speciaal voor Snapchat te maken.

Ook heeft Snapchat vorig jaar een kleine Australische gamestudio overgenomen voor 8,6 miljoen. Dit heeft Cheddar gevonden in financiële documenten die aan de overheid gegeven zijn door het bedrijf. De studio heet overigens Prettygreat en een van de medewerkers is verantwoordelijk voor de games Fruit Ninja en Jetpack Joyride.

Deze nieuwe games zouden een nieuw tijdperk inluiden voor Snapchat. Los van vernieuwing kan dit ook een mooie inkomstenbron voor Snapchat zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Games om te relaxen: lekker gamen voor het slapengaan

The Division 2 review – Super Massive