in

Sony blokkeerde overzetten personages naar consoles Destiny 2


De pc-versie van Destiny 2 verscheen veel later dan de console-versies van de game. Veel spelers hadden dus al een begin gemaakt op de PlayStation 4 en Xbox One toen ze de mogelijkheid kregen om de game verder te spelen op de pc. Nu blijkt dat Bungie het mogelijk wilde maken om het mogelijk te maken je personage over te zetten naar de pc. Sony zat hier echter niet op te wachten.

Destiny 2

In de laatste aflevering van Kotaku’s Splitscreen-podcast gaf Jason Schreier, een Kotaku-journalist die het vaak bij het rechte eind heeft, aan dat Bungie al aan de slag wilde met een manier ontwikkelen om het overzetten van personages mogelijk te maken. Sony zag dit echter niet zitten, omdat het bedrijf wilde dat Destiny 2 werd gezien als PlayStation 4-game. Sony heeft de keuze gemaakt om deze mogelijkheid te blokkeren. Dit is erg jammer voor Destiny-spelers die graag over wilden stappen op de pc.

Het is niet de eerste keer dat Sony een veel verzochte feature afwijst. Zo heeft het bedrijf ook maandenlang cross-play voor Fortnite onmogelijk gemaakt. Uiteindelijk heeft Sony er toch voor gekozen om dit mogelijk te maken, maar het ziet er niet naar uit dat Sony haar gedachte gaat veranderen als het op Destiny 2 aankomt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Postuur acteur Dutch uit Red Dead Redemption 2 zorgde voor problemen

Sorteer je games met de nieuwe Switch firmware update