in

Cyberpunk 2077 is door Sony uit de PlayStation Store gehaald


Daarbij laat het bedrijf weten dat iedereen die de game heeft gekocht, zijn of haar geld terug kan vragen. Daar is een speciale pagina op de PlayStation-website voor aangemaakt.

“SIE streeft naar een hoge mate van klanttevredenheid en daarom zullen we volledige restitutie mogelijk maken voor iedereen die Cyberpunk 2077 heeft gekocht via PlayStation Store”, zo valt op de pagina te lezen. “Daarnaast haalt SIE Cyberpunk 2077 uit PlayStation Store tot nader order.”

Dit als gevolg van de problematische lancering van Cyberpunk 2077. De game verscheen op 10 december op PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia en is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het spel wordt op alle systemen geplaagd door bugs, maar op Xbox One en PlayStation 4 draait het spel beduidend slechter dan op de andere platforms.

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft inmiddels al zijn excuses aangeboden en spelers ook geadviseerd bij ontevredenheid hun geld terug te vragen. Het bedrijf laat weten niet genoeg tijd te hebben kunnen besteed aan de PS4- en Xbox One-versies van de game. Begin volgend jaar moeten er updates voor het spel uitkomen waarmee de ervaring verbeterd zou worden. Recensies van Cyberpunk 2077 waren rond lancering bovenal gebaseerd op de pc-versie van de game.

cyberpunk 2077

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer nieuws over Overwatch 2 in februari

Sackboy: A Big Adventure heeft nu online multiplayer