in

Sony-hoofd: ‘79,99 euro is een eerlijke prijs voor PS5-games’


“Als je het aantal uren aan vermaak van een videogame meet, zoals Demon’s Souls ten opzichte van elke andere vorm van vermaak, dan denk ik dat het een eerlijke vergelijking is”, zegt Ryan nadat hem wordt gevraagd of de prijsverhoging ten opzichte van PlayStation 4-games eerlijk is.

Ook gaat Ryan in op het gerucht dat Sony nog hogere adviesprijzen overwogen zou hebben door te zeggen dat het ‘absoluut onwaar’ is. “Ik kan geen voorspellingen doen voor iets wat wel of niet in de toekomst verandert. Ik zeg dat de geruchten over hogere prijzen voor first-party-games in de lanceerperiode absoluut onwaar zijn.”

Tot slot wordt Jim Ryan gevraagd over de hoeveelheid games die ook op de PlayStation 4 verschijnt. Volgens de CEO worden alle PS5-versies vanaf de grond af aan opgebouwd voor de nieuwe console en kan de PlayStation 4-community niet te vroeg achtergelaten worden. Of God of War ook op de PlayStation 4 verschijnt, kon hij niet onthullen.

De PlayStation 5 verschijnt op 19 november in Nederland. De meeste van Sony’s eigen titels hebben een adviesprijs van 79,99 euro.

Demon's Souls

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schrijf je nu in voor het MSI Fall Guys-toernooi

Zo ziet Cyberpunk 2077 er op Xbox One X en Xbox Series X uit