in

Sony komt mogelijk met zogeheten PlayStation Plus Video Pass


Op de officiële Poolse Sony-website stond kort een vermelding van deze Video Pass, zoals in de genomen screenshot hieronder te zien is. Dat claimt de website VGC. De service zou “voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zijn via PlayStation Plus”. Het zou gaan om een ‘testservice’ die alleen vandaag en morgen beschikbaar is. “Dit voordeel is alleen beschikbaar voor PlayStation Plus-gebruikers.”

Bij de vermelding staan enkele foto’s van films, waaronder Venom en Zombieland: Double Tap. Het lijkt dan ook te gaan om een test voor een service waarbij PS Plus-gebruikers films kunnen bekijken. 

Dat is extra opvallend, omdat vorige maand Sony aankondigde de mogelijkheid om televisie- en filmcontent via de PlayStation Store te kopen of huren stop te zetten. De videocontent is vanaf 31 augustus dit jaar niet meer beschikbaar. Mensen die films of series al via de PlayStation Store hebben gekocht, kunnen wel blijven kijken na die datum.

Mogelijk test Sony verschillende manieren uit om een PlayStation Plus-abonnement waardevoller te maken. Officieel is er op moment van schrijven echter nog niets aangekondigd.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Test Drive Unlimited Solar Crown komt naar alle moderne consoles en pc

Cyberpunk 2077-mod laat spelers over muren rennen