in

Sony en rapper Travis Scott kondigen samenwerking aan


“We hoorden dat Travis een gigantische PlayStation-fan is, dus we raakten in gesprek met hem en dat resulteerde in deze unieke samenwerking”, aldus SIE marketing senior vice president Eric Lempel in een blogpost. “We willen via onze gedeelde passie voor gaming en creativiteit samenwerken met Travis en zijn Cactus Jack-merk om innovatieve projecten te produceren waar ons fans hopelijk van gaan genieten.”

Ook Travis Scott had wat over de samenwerking te zeggen: “Ik kijk er echt naar uit om alles waar Cactus Jack met Sony en PlayStation aan heeft gewerkt te tonen. Ik kan vooral niet wachten tot PlayStation-fans er op reageren, en ik kijk er naar uit om met iedereen binnenkort wat games te spelen!”

Hoe de samenwerking precies tot uiting wordt gebracht is nog niet duidelijk, maar er is al een korte video online gekomen waarin enkele Sony-werknemers en Travis Scott zelf voorbij komen. Het lijkt een logische conclusie dat er in de toekomst wellicht PlayStation 5-accessoires met het Cactus Jack-merk verschijnen, of dat Scott livestreams houdt voor bepaalde PS5-games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sony reduceert laadtijden van diverse PS4-games enorm

Horrorgame Visage komt vrijdag officieel uit