in

Sony legt handelsmerk voor Sunset Overdrive vast


Dat ontdekte Nibel. Hij deelde dit vervolgens op Twitter. Het handelsmerk werd in april dit jaar vastgelegd bij de United States Patent and Trademark Office.

Sunset Overdrive verscheen in 2014 op Xbox One en is vooralsnog alleen op Xbox-consoles en pc verkrijgbaar. Ontwikkelaar Insomniac Games – ook bekend van de Spider-Man-spellen – is inmiddels onderdeel van Sony. De rechten voor de game liggen zover bekend bij Insomniac en dus bij Sony.

Het is niet bekend of dit betekent dat Sony van plan is Sunset Overdrive op PlayStation-consoles uit te brengen. Wel is de regisseur van de game, Drew Murray, eerder dit jaar weer gaan werken bij Insomniac. Daarvoor werkte hij aan de nieuwe Perfect Dark-game bij Microsoft-studio The Initiative. Insomniac bracht eind vorig jaar Spider-Man: Miles Morales uit en werkt nu aan PS5-game Ratchet and Clank: Rift Apart, dat op 11 juni verschijnt.

Sunset Overdrive speelt zich af tijdens een uitbraak van zombies, maar bevat een luchtige toon. Spelers schieten er op los met bizarre wapens – een gebruikelijk element in Insomniac-games – en kunnen over allerlei rails glijden, wat het gevoel van skaten opwekt.

Sunset Overdrive

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Korte Elden Ring-clip blijkt niet uit de game te komen

Epic plande Fortnite-crossovers met Metroid en Lady Gaga