in

Sony toont zeven aankomende PlayStation VR-games


Ten eerste is er Sniper Elite VR, een vr-versie van de bekende Rebellion-franchise waarin spelers met sluipschuttersgeweren van een afstand doelwitten uitschakelen. Het spel komt op 8 juli uit.

Dan is er Wanderer, gemaakt door M Theory en Oddboy. In dit avontuur dat om tijdreizen draait moeten spelers puzzels oplossen en in de huid kruipen van allerlei bekende verkenners en uitvinders. Op die manier springen spelers door verschillende tijdperiodes, van oorlogen en oude samenlevingen tot de post-apocalyptische toekomst. Het spel moet deze zomer verschijnen.

Fracked was al tijdens de vorige PSVR-showcase aangekondigd, maar werd door ontwikkelaar nDreams nogmaals getoond. In deze first person shooter zit ook veel andere actie, waaronder skiën en klimmen. Daardoor moet de game spelers het gevoel geven dat ze een actieheld zijn. Ook dit spel moet deze zomer verschijnen.

Ook After the Fall, de eerder aangekondigde nieuwe game van Arizona Sunshine-ontwikkelaar Vertigo Games, werd opnieuw getoond. De coöperatieve shooter voor vier spelers speelt zich af in een post-apocalyptische alternatieve versie van de jaren 80 in Los Angeles. Zover bekend moet het spel deze zomer uitkomen.

De volgende game is Winds & Leaves, een “flora-bouwer in een wereld vol met geheimen”. Spelers zijn de Tuinier en moeten bossen planten en het natuurlijke leven weer terugbrengen om de Cataclysm tegen te gaan. Dat levert aan de eerste beelden te zien erg ontspannende gameplay op. Het spel komt op 27 juli uit op PSVR.

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey is een nieuwe versie van de arcadeklassieker die ergens later dit jaar op PSVR (voor PS4 en PS5) verschijnt.

Tot slot is er Arashi: Castles of Sin. Deze stealth-actie sandboxgame van Endeavor One laat spelers in de huid kruipen van Kenshiro, een elite shinobi en de laatst levende zoon van het Huis Arashi. Samen met de wolf Haru probeert Kenshiro de veroverde kastelen van het feodale Japan weer terug over te nemen. Daar heeft hij onder andere een zwaard en een boog voor. Ook dit spel moet deze zomer uitkomen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Borderlands-game rondom Tiny Tina in de maak’

Beelden van aankomende Warhammer-games en -dlc getoond