in

Sony: ‘Uncharted-film en The Last of Us-serie zijn nog maar het begin’


Dat liet Sony Interactive Entertainment-CEO Jim Ryan weten tijdens Sony’s CES 2021-presentatie. “We kijken er naar uit om enkele van de beste PlayStation-franchises naar media als film en televisie te brengen”, zo begon hij. “Dat zie je dit jaar met de nieuwe Tom Holland-film, Uncharted, gebaseerd op onze iconische adventuregames. En The Last of Us – een ruige, emotionele reis – komt naar HBO.”

Hij vervolgt: “Dit is nog maar het begin van de expansie van onze verhaalvertelling naar nieuwe media en een groter publiek. Sony is een creatief entertainmentbedrijf, en entertainment is nog nooit zo belangrijk geweest.”

Het lijkt er op dat Sony dus nog veel meer verfilmingen in de planning heeft. Eind vorig jaar liet Sony Pictures-CEO Tony Vinciquerra al weten dat het bedrijf drie films en zeven televisieseries gebaseerd op gamefranchises in ontwikkeling heeft. Om welke franchises het gaat is nog niet bekend.

De Uncharted-film, met Tom Holland in de rol van een jonge Nathan Drake, moet op 16 juli 2021 uitkomen. De HBO-serie gebaseerd op The Last of Us heeft nog geen releasedatum. De serie werd vorig jaar aangekondigd. Tot slot is bekend dat Sony Pictures samen met Hivemind Productions en Square Enix werkt aan een live-action serie gebaseerd op Final Fantasy 14.

Uncharted

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Overwatch-map Kanezaka nu live

Ubisoft Massive werkt aan Star Wars-game