in

Sony vertelt meer over toekomst van gratis games op PS Plus


Sony lijkt zich nog altijd toe te leggen op het weggeven van games bij de abonnementsdienst, die gamers ook nodig hebben om online te gamen. Tot nu toe kregen leden twee PlayStation 4-games per maand, en dat lijkt in de toekomst ook zo te blijven.

“Alle PlayStation Plus-leden blijven ten minste twee geweldige PS4-games per maand krijgen”, zegt Sony in de blogpost. Maar leden zouden ook meer PlayStation 5-games kunnen verwachten. “Het is ons doel om regelmatig PS5-games toe te voegen aan de maandelijkse games, dus blijf ons volgens op PS Blog voor de maandelijkse PlayStation Plus-aankondigingen.”

Inmiddels is al van zeker twee PlayStation 5-games bekend dat zij via PS Plus zullen worden verspreid. Bij de lancering van de nieuwe console kunnen leden de PS5-versie van Bugsnax zonder extra kosten downloaden. Het spel Destruction All-Stars, dat een launchgame was voordat het vorige maand werd uitgesteld, is in februari 2021 via Plus te downloaden.

Sony heeft verder geen tijden bekendgemaakt over het toevoegen van meer PS5-games aan PlayStation Plus. Wel zijn de PlayStation 4-games die maandelijks worden weggegeven via backward compatibility speelbaar op de nieuwe console.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Last of Us Part 2 ondersteunt haptische feedback op PlayStation 5

Take-Two gaat bijna een miljard dollar voor Codemasters betalen