in ,

Sony’s onder geschoven kindje

Maar weinig mensen kennen dit spel. Ik had het ooit een keer gezien in een game tijdschrift toen ik nog jong was. Een game in de stijl van Final Fantasy 8 maar dan van Sony zelf. Het was de eerste game die ik pre-oderde.

Ik heb het over Legend of Dragoon.

Dat was voor mij echt een super game. Goed verhaal, goede gameplay, jrpg, kortom voor mij de perfecte combi. Helaas was deze game niet het succes wat Sony gehoopt had. Iets wat ik niet begrijp, want na FF7 was het genre enorm populair. Okay het had misschien wat overeenkomsten met FF8 qua verhaal, maar man wat was dit een game.

Mocht Sony ooit een remake maken van dit spel, is het voor mij een insta buy voor zowel hun console als het spel.

Voor de mensen die het niet kennen en fan zijn van de old-school jrpg games, kijk eens in de PlayStation store of slinger je emulator/Retropie aan een ga dit spel spelen. Ik verzeker je, je gaat geen spijt krijgen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MichelMusters
3 jaren geleden

God ja, een van de eerste games die ik ooit heb gerecenseerd (voor GameNed, toen dat nog zo’n beetje de enige Nederlandse gamesite was naast Gamesen). Heel goede rpg! Remake zou sweet zijn.

aupslegend
aupslegend
3 jaren geleden

Wat een genot was deze game zeg!! Groot voorstander van een remake.

Dokter Caspari
3 jaren geleden

Ken deze game niet, maar je hebt soms wel van die games waarvan je denkt ; wat is er in godsnaam met deze franchise gebeurd en waarom hoor ik er niemand over?

Dit was er voor mij eentje op PS2:

comment image

Turok 1 en 2 nu verkrijgbaar op PlayStation 4

Anthem Next is geannuleerd