in

Speedrunner speelt Ring Fit Adventure in 19 uur uit


Met Any% wordt bedoeld dat het niet uit maakt hoeveel procent van de totale game is gespeeld, zolang de eindbaas maar verslagen is. In een gesprek met Vice laat England het volgende weten over zijn beslissing om deze game te gaan speedrunnen, “Ik heb altijd al een rpg- of jrpg-game willen speedrunnen, volgens mij heb ik een keer met iemand een grap gemaakt over Ring Fit Adventure speedrunnen en dat is blijven hangen.”

England is echter niet de eerste noch de recordhouder, die titel behoort aan Japanse speler Sakinyan die op dezelfde stand de game uitspeelde in 18 uur een 55 seconden. Een tweede poging van Sakinyan eindigde echter eerder, na zo’n 11 uur, waarschijnlijk omdat het niet meer ging.

Normaliter wordt er bij speedruns vaak gebruikgemaakt van glitches en/of kortere wegen die de game biedt, dat is bij Ring Fit Adventure echter niet het geval. Bovendien moet de speler ook zijn/haar stamina in de gaten houden, evenals ervoor zorgen dat hij/zij gehydrateerd blijft. Of dit een gezonde speedrun is, wordt even buiten wegen gelaten.

Onze review al gelezen? Alicia meldt in haar review dat “Ring Fit Adventure doet wat het belooft te doen: je de motivatie geven om te sporten en dit ook vol te laten houden dankzij de ontzettend leuk uitgewerkte verhaalmodus”.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DC Universe Online biedt gratis toegang tot 35 episodes

Ontdek wat jouw PlayStation-speelgedrag van 2019 is