in ,

Speel vandaag nog als Pyra of Mythra in Smash Bros. Ultimate

Spelers kunnen vandaag nog aan de slag met het nieuwe duo Pyra en Mythra in Super Smash Bros. Ultimate.
 

Dat maakte Masahiro Sakurai, regisseur van Super Smash Bros. Ultimate, bekend tijdens een speciale livestream

Naast de bekendmaking van de releasedatum, onthulde Sakurai ook een nieuwe map voor de game. De nieuwe map biedt spelers de mogelijkheid om te vechten in een van de bekendste omgevingen van Xenoblade Chronicles 2, namelijk de Cloud Sea of Altrest. 

Het tweetal telt als één vechter met dezelfde moves, maar wel met verschillende uiterlijkheden. Het grootste verschil zit in het feit dat Mythra sneller slaat, en Pyra harder. In totaal zijn er zestien kleurencombinaties mogelijk voor de personages. 

Het duo is vanaf vandaag los te downloaden, maar is ook onderdeel van Fighters Pass 2. Eerdere personages die al in de tweede Fighters Pass zijn verschenen, zijn Min Min uit Arms, Steve uit Minecraft en Sephiroth uit Final Fantasy 7.

Wie slingert ’em aan?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Toen ik de adventure van Smash Bros. uitgespeeld had en alle personages had vrijgespeeld, heb ik nog een paar potten online gespeeld, maar daarna was ik er eigenlijk klaar mee.

Probeerde m laatst nog een keer maar ik had het niet meer in de vingers. Heb wel zin in om hier weer eens mee verder te gaan.

Ik heb nog geen DLC binnen geharkt overigens. Hopelijk knalt Nintendo ook een keer acht nieuwe circuits voor Mario Kart online. Die spelen we hier nog wel regelmatig.

TomKauw
1 jaar geleden

De waifu-wichelroede draait overuren, maar voor deze dames haal ik de update niet binnen. Heb denk ik toch iets te weinig met Xenoblade Chronicles om voor deze toevoeging(en) warm voor te lopen.

Banjo-Kazooie en Steve deden dat wel voor me. Dat zijn toch meer de namen die je niet echt mag verwachten, maar stiekem heel goed passen in de Smash-wereld.

Ik hoop ergens nog een keer op nog meer van dat soort verrassingen. Agent 47 leek me hilarisch niet-passend (à la Snake) en persoonlijk hoop ik vooral op wat liefde voor Nintendo’s vergeten kindjes. Gun Ricky Winterborn een hommage in Smash, Ninty. Dat verdient die arme jongen.

Speel vandaag nog als Pyra of Mythra in Smash Bros. Ultimate

Militsioner gameplay