in

Speler is dankzij glitch naakt in Red Dead Redemption 2


Red Dead Online

In het bericht van Reddit-gebruiker S10Px is te lezen hoe je via doodgaan in de badkuip verder kan spelen met een naakte Morgan. De glitch vindt overigens wel plaats tijdens de verhaalmodus, dus pas op voor spoilers. Verder moeten zich bepaalde omstandigheden voordoen om ervoor te zorgen dat het lukt. Doordat Morgan in zijn design geen geslachtsdelen heeft, mag de video en het bericht geplaatst worden op Reddit.

Voordat spelers deze glitch willen toepassen, moeten ze wel weten dat wanneer de glitch gelukt is, de speler zijn complete inventory, behalve zijn/haar geld, kwijt is. Daarom wordt ook ten strengste aangeraden om de game eerst in een apart opslagbestand op te slaan. Bekijk hieronder de video met verdere toelichting over hoe je als een naakte Morgan het spel kan doorspelen.

Eerder werd bekendgemaakt door Rockstar Games dat de bètaversie van Red Dead Online deze week live is gegaan. Vanaf vrijdag 30 november is de bètaversie van Red Dead Online voor iedereen beschikbaar. Ook werden de missies en speelmodi verder uitgelicht door Rockstar Games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De tijdmachine: Killer 7

Mutant Year Zero – Sleeper Hit van 2018?