in

Spelers kunnen nu loot gooien in PUBG


De meest opvallende toevoeging aan het battle royale-spel is de optie om loot te kunnen gooien. Teamgenoten kunnen nu wapens naar elkaar gooien, maar ook bijvoorbeeld munitie of verband. Spelers die het item willen ontvangen moeten dit aangeven via een nieuw communicatiemenu. Vervolgens verschijnt er een melding bij de andere teamgenoten, wanneer ze deze melding accepteren verschijnt het gevraagde item direct in de rugzak van de teamgenoot. Als spelers te ver van elkaar af staan, valt het item op de grond of wordt het item gegooid in de richting van de teamgenoot.

Deze nieuwe optie kan ook worden gebruikt in aanvallend opzicht, zo kunnen spelers mêlee-wapens naar vijanden gooien. Dit houdt in dat mêlee-wapens een hele nieuwe functie krijgen in PUBG. Spelers kunnen nu een aantal close-range-wapens verzamelen om deze vervolgens als throwables te gebruiken. Een andere interessante toevoeging zijn de vending machines. Deze automaten zijn op verschillende willekeurige plekken in de map te vinden. De automaten verkopen onder andere pijnstillers en energiedrankjes.

Daarnaast is spawn-rate van wapen in de Miramar-map aangepast. Wapens zijn nu iets makkelijker te vinden. Bovendien zijn er twee nieuwe locaties aan de map toegevoegd, spelers kunnen nu bijvoorbeeld crossen op een racebaan.

Hieronder vind je de onthullingstrailer van het vijfde seizoen.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is reeds beschikbaar voor pc, PlayStation 4, iOS, Android en Xbox One.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vs. Castlevania verschijnt morgen voor de Nintendo Switch

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt later uit