in

Spoilers: Glitch na einde Red Dead Redemption 2 hint naar remaster origineel


Pas op: Spoilers voor het einde van Red Dead Redemption 2!

Na de epiloog van Red Dead Redemption 2 wordt er gespeeld als John Marston. Een speler ontdekte een glitch in de stem van John Marston nadat hij npc’s aan het begroeten was. Op dat moment was, in plaats van John, de stem van een volwassen Jack Marston te horen, de zoon van John. Jack Marston is tot nu toe alleen te zien geweest in de originele Red Dead Redemption-game en komt tot nu toe niet voor in Red Dead Redemption 2.

Spelers herkennen de stem van Jack Marston, omdat spelers in de epiloog van de originele Red Dead Redemption-game spelen als Jack Marston. In de eerste Red Dead Redemption wordt John Marston vermoord door Edgar Ross en vlucht Jack Marston als kind met Abigail. Direct daarna wordt de game verder gespeeld als een volwassen Jack Marston waarin een bonusmissie wordt gegeven om Edgar Ross te vermoorden als wraak op de dood van zijn vader.

Met het horen van de stem van Jack, terwijl het personage tot nu toe nog niet in de game is verschenen, wordt door vele spelers de verwachting geschept dat er mogelijk nieuwe dlc uitgebracht gaat worden. Daarmee wordt gesuggereerd dat de dlc gaat voortborduren op de afloop van de originele Red Dead Redemption. In theorie kan dit resulteren in een flinke tijdsprong, aangezien Red Dead Redemption 2 zich afspeelt voor de gebeurtenissen in de originele Red Dead Redemption-game.

Momenteel heeft Rockstar nog geen aankondigingen gedaan over mogelijke dlc voor de western-game. Indien er daadwerkelijk dlc wordt uitgebracht voor de game, is het de vraag wat Rockstar gepland heeft voor het verdere verloop van de verhaallijn in de Red Dead Redemption-franchise.

Eerder werd bekend dat spelers van Red Dead Online eigen vechtclubs hadden gecreëerd met specifieke regels gebaseerd op de film Fight Club. Daarnaast bracht ontwikkelaar Rockstar een nieuwe uitbreiding uit voor GTA Online genaamd Arena War.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fortnite en Bowsette in meestgezochte zoektermen pornhub

Just Cause 4 review – Doet te weinig stof opwaaien