in

Square Enix heeft aankondigingen voor E3 in petto


Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat bedrijven nieuwe games aankondigen tijdens E3, was er tot voor kort veel onduidelijkheid over de beurs. Vorig jaar ging E3 niet door in verband met het coronavirus en hielden diverse bedrijven hun eigen digitale evenementen. Dit jaar gaat E3 wel door en Square Enix-directeur Yosuke Matsuda heeft nu aan het Japanse Nikkei laten weten dat fans nieuwe aankondigingen kunnen verwachten.

“Outriders, dat eerder werd uitgesteld, kwam op 1 april uit, gevolgd door Nier Replicant ver.1.22474487139… in april”, zo begint Matsuda. “Dan is er nog Final Fantasy 7 Remake Intergrade, dat in juni uitkomt. Wat onze line-up daarbuiten betreft, kondigen we in de toekomst meer aan, waaronder tijdens de E3 in juni. Kijk daar alsjeblieft naar uit.”

Het is voor het eerst dat bevestigd wordt dat Square Enix dit jaar zich met E3 bezighoudt. Het bedrijf hield voorheen tijdens E3 elk jaar een persconferentie, maar of dat dit jaar het geval is, is nog niet bekend. Andere bedrijven die hebben bevestigd iets met E3 te doen, zijn onder andere Nintendo, Microsoft, Ubisoft, Konami, Capcom en Take-Two.

Square Enix

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerucht: Remake van Star Wars: KOTOR in ontwikkeling

Honderd miljoen spelers voor Call of Duty: Warzone