in

Square Enix houdt op zondag 13 juni E3-presentatie


De Square Enix Presents-stream moet nieuwe game-aankondigingen en updates bevatten en om 21:15 Nederlandse tijd te zien zijn op YouTube en Twitch.

Het bedrijf heeft ook details gegeven over wat er tijdens de Presents-stream is te zien. De stream duurt ongeveer veertig minuten en bevat een update over PlatinumGames-spel Babylon’s Fall, een uitgebreide blik op Life is Strange: True Colors, eerste beelden van Life is Strange: Remastered Collection en details over de Black Panther-uitbreiding voor Marvel’s Avengers.

Ook moet er een nieuwe game van Eidos Montreal worden getoond. Volgens Jason Schreier van Bloomberg gaat het om een game gebaseerd op Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Opvallend genoeg heeft Square Enix niets gemeld over de Final Fantasy-franchise. Fans hopen op nieuwe beelden van het vorig jaar aangekondigde PlayStation 5-spel Final Fantasy 16. Ook gaan er al een tijdje geruchten over een nieuwe Final Fantasy-game die zich voor het eerste deel afspeelt en qua gameplay vergelijkbaar is met de Dark Souls-games.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Algemeen praat topic

Rainbow Six Parasite staat centraal in Ubisoft Forward E3-stream