in

Square Enix onthult Life is Strange: True Colors


In True Colors nemen spelers de controle over Alex Chen, die naar het dorpje Haven Springs afreist om haar broer Gabe te bezoeken. De trailer onthult dat Gabe echter plots overlijdt, waarna Alex verwikkeld raakt in een mysterie. Los van Steph uit Life is Strange: Before the Storm kent de game een volledig nieuwe cast.

De trailer onthult ook dat Alex empathiekrachten bezit, waarmee spelers kunnen voelen wat andere personages voelen.

Life Is Strange: True Colors verschijnt als één volledige game en wordt ontwikkeld door Deck Nine. Deck Nine ook verantwoordelijk voor prequel Life is Strange: Before the Storm uit 2017. De ontwikkelaar vertelt dat spelers Haven Springs vrij kunnen verkennen en dat er voor het eerst motion capture is gebruikt om personages te animeren

Verder onthult Deck Nine dat de muziek van artiest mxmtoon te horen is in de game, en tevens de zangstem van Alex heeft ingezongen.

Tot slot kondigt Square Enix aan dat er deze herfst een remastercollectie van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm verschijnt. De games krijgen verbeterde graphics en animaties.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VR ja of nee, en waarom?

Gameverslaafd