in

Square Enix houdt geen livestream ter vervanging van E3


Normaliter wordt elke juni E3 gehouden, een van de grootste gamebeurzen ter wereld waar allerlei nieuwe spellen worden aangekondigd. Diverse uitgevers, waaronder Square Enix, houden vlak voor de beurs begint vaak ook een persconferentie om daar hun onthullingen te doen.

Nu E3 dit jaar niet doorgaat in verband met het coronavirus, hebben diverse uitgevers, waaronder Sony en Microsoft, besloten zelf in de loop van deze lente en zomer een livestream ter vervanging in te plannen. Tijdens het publiceren van diens financiële rapportage van het afgelopen fiscale jaar laat Square Enix echter weten dit niet van plan te zijn.

In plaats daarvan kondigt Square Enix zijn nieuwe projecten op individuele basis aan. Dit laat Takashi Mochizuki van Bloomberg weten. Ook is het bedrijf aanwezig op het online event van Tokyo Game Show. Het is niet bekend welke spellen de uitgever van plan is om dit jaar te onthullen. Het bedrijf gaf eerder dit jaar met Final Fantasy 7 Remake één van zijn meest langverwachte titels uit.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Last of Us: Part 2-videoreeks begint met focus op verhaal

Gerucht: GTA 5 komt week gratis op Epic Games Store te staan