in

‘Star Wars Jedi: Fallen Order komt deze vrijdag op PlayStation 5 uit’


Dat claimt de website TheGamer te hebben vernomen van een anonieme bron die in een gamewinkel werkt. Winkels in het Verenigd Koninkrijk zouden vandaag fysieke kopietjes van een PS5-versie van de game hebben ontvangen, en hebben vernomen dat de game aanstaande vrijdag zowel onthuld als uitgebracht wordt.

Eerder dit jaar werd al bevestigd dat de Star Wars-game naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S zou komen, maar een releasedatum werd toen niet gegeven. Wel werd toen al duidelijk gemaakt dat mensen die het spel op de PS4 of Xbox One hebben, een gratis upgrade kunnen downloaden op hun next-gen-console. De nieuwe, fysieke release is dus vooral bedoeld voor mensen die het spel nog niet eerder hebben gekocht. Electronic Arts heeft de release aanstaande vrijdag overigens nog niet bevestigd. Ook is niet duidelijk of dit ook voor de Xbox Series-versie geldt.

Star Wars Jedi: Fallen Order is een singleplayer actie-adventure ontwikkeld door Respawn Entertainment. De game speelt zich af na Episode 3: Revenge of the Sith. Gamers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt Cal zowel nieuwe werelden als iconische planeten uit Star Wars-verhalen.

star wars jedi fallen order

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De GOG Summer Sale is begonnen

ANTWOORDEN! (42 franchises)