in

Star Wars Jedi: Fallen Order-mod verandert lichtzwaard van kleur


Cal Kestis is een Jedi en dus per definitie een goedzak, maar er zijn ongetwijfeld een hoop Fallen Order-spelers die de hoop hadden dat ze van Cal een Sith konden maken. Dit laat de game echter niet toe, anders klopt het verhaal immers niet meer. Speciaal voor deze mensen hebben pc-modders een soort mod gemaakt die spelers toestaat om de kleuren van hun lichtzwaard aan te passen. Het toevoegen van de mod is niet makkelijk en er komt een hoop bij kijken.

Door gebruik te maken van de derde partij Cheat Engine kan de game worden aanpast. Er is een script geschreven die spelers toegang geven tot het kleurenpalet van het lichtzwaard. Door de waarde in de code van de game te veranderen, kan het verlengstuk van de Jedi allerlei kleuren worden gegeven. Dit levert op zijn zachtst gezegd interessante lightsabers op.

Wellicht is de rode Sith-variant het meest interessant, want zoals eerder gezegd, het ontbreken van de keuze tussen goed en kwaad is voor veel fans een gemis. Dan is er ook nog de Darksaber, ontwikkeld door de allereerste Mandalorian die toetrad tot de Jedi Order.

Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren mogelijk, er kunnen echter ook kleuren worden gecombineerd. Er is namelijk sprake van een dubbelzijdig lichtzwaard. Op deze manier kunnen spelers de ultieme twijfelaar spelen, half Sith, half Jedi.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Griezelen geblazen in Pathologic 2 voor Xbox One

Dit kun je doen nadat je Pokémon Sword en Shield uitgespeeld hebt