in

Vacatures wijzen op Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg


Op de website van de ontwikkelaar zijn drie nieuwe vacatures verschenen die te maken hebben met het volgende Respawn-project. Het gaat hier in het specifiek om aanwinsten aan het Star Wars-team, in de vorm van een ontwerpers voor personages en levels en een software-ontwikkelaar. Het Star Wars-team werkt volgens het bericht aan een third person action-adventure game.

star wars

Respawn windt er dus geen doekjes omheen en het lijkt er dus op dat het vervolg van Star Wars Jedi: Fallen Order in de maak is, ondanks het nergens is bevestigd. De game kende bovendien een bijzonder succesvolle lancering en heeft zelfs records verbroken. Daarnaast gaf merkdirecteur Charlie Houser in een gesprek met GamesRadar aan dat Respawn het verhaal van Cal Kestis graag wil voortzetten.

EA is nog vier jaar in bezit van de Star Wars-licentie en de kans bestaat dat dit contract nog langer verlengd wordt. Tijd genoeg voor een Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg dus. Gezien de PlayStation 5 en Xbox Series X al in 2020 verschijnen, wordt de game hoogstwaarschijnlijk ontwikkeld voor de volgende generatie consoles.

Star Wars Jedi: Fallen Order is reeds beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Buyer’s guide: game-merchandise

Life is Strange 2: Episode 5 – Wolves review – Niet in schaapskleren