in

Starfield heeft voorrang op The Elder Scrolls 6


Afgelopen jaar deed Bethesda tijdens E3 twee grote aankondigingen. De games Starfield en The Elder Scrolls 6 kwamen eraan. We weten echter alleen dat deze games eraan komen, maar hoe ver de games in ontwikkeling zijn is niet bekend. Todd Howard, directeur van Bethesda, geeft aan dat fans voorlopig nog even moeten wachten op beide games.

Starfield

Starfield heeft op dit moment voorrang, dus The Elder Scrolls 6 gaat al helemaal nog even duren. “Het gat tussen beide games is groot, maar ik denk dat het goed is om iets te missen. Dit zorgt ervoor dat spelers met frisse moed aan een nieuwe game beginnen. Ze zullen ook inzien waarom er zo’n gat tussen zit als het op de technologie aankomt”, zegt Howard.

Een van de redenen dat Bethesda niet bang is om dit gaat te laten ontstaan is dat The Elder Scrolls Online volgens Howard nog razend populair is. Ook de singleplayer-game, The Elder Scrolls 5: Skyrim, is volgens Howard nog een van de bestverkochte games.

“De games die we uitbrengen worden hits. Dat zegt ons dat The Elder Scrolls 6 een game moet worden die op z’n minst een decennia lang gespeeld moet worden”, aldus Howard. Wanneer de ontwikkeling van The Elder Scrolls 6 van start gaat, zal dit een enorm project worden. Volgens Howard zal elke Bethesda-studio erbij betrokken zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pokémon Sword en Shield lanceren op 15 november

Dauntless review – play to win