in

Starfield E3-trailer compleet uit in-engine beelden gemaakt


Dat claimt Keith Beltramini, die verantwoordelijk is voor de belichting van het aankomende Bethesda-spel, op zijn ArtStation-profiel. “Ik heb de belichting van de dit jaar verschenen teaser trailer van Starfield gemaakt. We hebben onze eigen Creation Engine 2 gebruikt en de trailer geheel in-game, zonder cinematische gereedschappen, gemaakt.” Hoewel de trailer geen daadwerkelijke gameplay laat zien, zijn de beelden dus gemaakt met dezelfde graphics die zijn te zien wanneer de game straks gespeeld wordt. 

Op het ArtStation-profiel van de ontwikkelaar zijn tevens een aantal screenshots te zien van de trailer. Hieronder staan er enkelen, met daaronder nogmaals de E3-trailer.

Starfield werd jaren geleden al onthuld, maar werd gisteren uit de doeken gedaan tijdens Microsofts en Bethesda’s E3-presentatie eerder deze maand. Spelers sluiten zich in deze sciencefictiongame aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de ‘laatste reis van de mensheid’, honderden jaren in de toekomst. De game komt exclusief op Xbox-consoles en pc uit, aangezien Bethesda eerder dit jaar werd gekocht door Microsoft.

Starfield

Starfield

Starfield

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Games waar de besturing nooit klikte

Op PlayStation Store staat er een geheimzinnige Dragon Age 4-file