in

Starter pack voor Fortnite: Battle Royale nu verkrijgbaar


Nu de Battle Royale-modus in Fortnite enorm populair is in gameland gaan steeds meer mensen de game spelen. Om deze nieuwkomers te steunen heeft de ontwikkelaar een heuse starter pack vrijgegeven.

De eerder al uitgelekte bundel bevat de Rogue Agent-skin en Catalyst Back Bling voor Battle Royale en nog eens 600 V-Bucks die gebruikt kunnen worden over het gehele spel, dus ook in de Save the World-modus. Het is niet het geval dat alleen beginnende spelers de starters pack kunnen aanschaffen, het is voor elke Fortnite: Battle Royale-speler mogelijk om de bundel één keer aan te schaffen.

Fortnite: Battle Royale’s Starter Pack is vanaf nu te verkrijgen voor €4,99 euro via de in-game winkel van de spelmodus op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Verder lijkt het erop dat er binnenkort een nieuwe raketwerper naar Fortnite: Battle Royale komt. In het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, laat Epic namelijk weten dat het met een Guided Missile-wapen komt. Er is nog weinig informatie beschikbaar over het nieuwe wapen, de ontwikkelaar omschrijft het als “Remote control destruction from above”.

De kans is groot dat de Guided Missile met de eerst volgende update naar Battle Royale komt, maar daar heeft Epic Games nog geen reactie op gegeven.

Afgelopen week kwam de Heavy Shotgun nog naar de spelmodus. De Heavy-versie is anders dan andere shotguns. Spelers kunnen tegenstanders namelijk van een grotere afstand raken met deze shotgun en sneller damage doen.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc, PlayStation 4 of Xbox One, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Scribblenauts: Showdown review – Wie schrijft, die blijft… niet

Ready Player One (film) review – Spielbergs ode aan zijn eigen 80’s glansrol