in ,

State of play bekeken

Zojuist heb ik de state of play van gisteren terug gekeken en wow! wat heb ik toffe dingen voorbij zien komen. Hier moest ik iets over zeggen en ik ben ook erg benieuwd of jullie hebben gekeken en wat jullie er van vonden.

De volgende games vond ik echt heel tof:

Stellar blade deed mij denken aan Nier Automata en dat was een topgame. De post apocaliptische stijl vond ik heel cool en een vrouwelijke main character in een strak pakje. Ik zeg: dikke billen, vijf reeten. 

Silent Hill 2 remake  wordt pampers kopen voor mij. Ik heb ooit het origineel uitgespeeld en vond die heel vet. Ondanks dat ik een schijterd ben wil ik deze echt spelen.

Legendary tales is een VR game waarvan ik hoop dat die ook op de quest komt. interactiviteit in VR games voegen echt iets toe wat mij betreft. Het geeft een heel andere beleving dan gewone games. In dit spel kun je skeletten grijpen, de schedel afhakken en er vervolgens mee gooien. Nice!

Death stranding 2 doet het gewoon weer. Het origineel trok mij erg aan, maar uiteindelijk vond ik het heel saai om te spelen. Ik heb het ook nooit uitgespeeld. Nu zie ik deze trailer en ik ben weer helemaal geïntrigeerd. Nog een paar van dit soort trailers en ik koop dit deel ook, om het vervolgens waarschijnlijk weer heel saai te vinden. Damn you Kojima! met je veel te gelikte trailers

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
28 dagen geleden

Ik heb het niet gezien. Het was te laat vond ik om live te kijken en wat ik zo hoor wat ze er van hebben laten zien is het grootste gedeelte niet voor mij weggelegd. Games als Death Stranding, Foamstars en SIlent hill zijn niet echt mijn ding. Until dawn staat nog op mijn lijstje om te spelen, maar daar heb ik de ps4 versie nog van dus die speel ik nog wel een keer. Kan aan mij liggen maar snap uberhaupt niet zo waarom games die nog prima te spelen zijn op huidige consoles een “remake” nodig hebben. Maar dat is meer een mij ding.

Met shooters heb ik tegenwoordig niet zo veel meer, Bioshock vond ik wel leuk om te spelen, maar het is niet het type spel dat ik snel op dag 1 ga kopen. Dus dan wordt het een typische “als de reviews goed zijn, koop ik hem wel in de sale of op gamepass/ps plus.

Blijven Rise of the Roning en Stellar Blade over. Kan best zijn dat ik die gameplaybeelden nog een keer kijken. Wat ik er van gezien heb ga ik ze uiteindelijk wel spelen, maar ze schreeuwen nog niet echt “koop mij op dag 1” naar mij. Maar wie weet.

Lavalera
28 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Haha ja dat is zo herkenbaar. Dat hoort bij het ouder worden he. Ik kijk dan meestal de volgende ochtend of er nog wat interressants was en als dat zo is spoel ik de niet interresante stukken door. Zit er ook aan te denken om de KEighley shows ook zo te gaan kijken, die zitten zo vol met reclames en gelul wat me niet boeit. Denk dat ik dan zo de helft van de tijd kan besparen :p

Dragon_Martin
Dragon_Martin
28 dagen geleden

Ik heb de state of play ook meteen gekeken. Het zag er allemaal wel aardig uit, maar niets waar ik helemaal wild van werd.

Stellar blade ziet er veelbelovend uit en dat is ook de game die me het meeste interesseerde. Laten we hopen dat het wel meer bevat dan wat flashy combat en sexy looks…

Ook Judas ziet er leuk uit. Het heeft niet de grimmige sfeer van BioShock 1 en 2, maar dat hoeft niet perse voor mij.

Foamstars kwam er een beetje voor niets tussen. Ik ga het zeker wel eens proberen, maar dat ging ik sowieso al doen.

De gratis silent hill game wil ik zeker ook eens proberen. Ik heb nog nooit silent hill gespeeld en weet er eigenlijk ook niet zo veel van. Daar kan ik eens verandering in brengen!

Kojima is en blijft een vreemd fenomeen voor mij. Ooit eens metal gear V geprobeerd, maar dat bleek niet voor mij te zijn. Death stranding sprak me ook niet zo aan. Ik zag niet meteen het leuke aan rondlopen met pakketjes en het verhaal leek mij iets te bizar. Toch is het altijd genieten bij de trailers van zijn games. Handen rond je nek hangen als accessoire, een baby die een klein ruimteschip uitbraakt, een grappige knipoog naar mimir in God of war door de stop motion pop die niet aan het achterwerk wil gehangen worden, vechten door gitaar te spelen,… Ik weet niet hoe het allemaal bij elkaar past en werkt in een game. Maar blijkbaar werkt het toch voor de fans en dat is het belangrijkste. Nu betrap ik mezelf erop dat ik het meeste heb te zeggen over een spel dat ik niet ga spelen!

Luigi1985
28 dagen geleden

Wel een paar leuke trailers gezien. BioShock 4 zag er wel leuk uit. Silent hill 2 past ook wel in m’n straatje. Verder ben ik wel benieuwd naar het project van Kojima en Playstation al ben ik bang dat het veel verhaal zal zijn. Sta nog nergens om te springen in ieder geval.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
28 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Damn it! Het 5de deel is net het enige deel dat ik geprobeerd heb. Misschien dan ooit is een ander deel in de reeks een kans geven!

Rainking
28 dagen geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Er wordt op het moment ook gewerkt aan een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater, alleen heet-ie dan weer Metal Gear Solid Delta. Misschien een mooi moment om die dan uit te proberen.

Rainking
1 maand geleden

Ik heb het gisteravond gekeken en ik vond het zeker niet verkeerd. Logischerwijs kun je niet alles leuk vinden, want smaken verschillen nou eenmaal. Laat ik om te beginnen even Hermen Hulst noemen, want als nederlander hoor je toch overduidelijk dat-ie hier vandaan komt? Dat vind ik altijd wel apart. Zelf zou ik waarschijnlijk een wat amerikaans accent proberen op te zetten, maar niet onze Hermen.Leuk dat je bij Stellar Blade de naam Nier: Automata noemt. Gedeeltelijk krijg ik dat gevoel er ook bij, maar niet volledig. Wel ben ik heel erg benieuwd naar deze game. Lekker rammen op vage vijanden. Geen idee of hier nog een demo van komt, maar in huis komt dit spel sowieso.Als je fan bent van Nier: Automata, dan is Phantom Hellcat misschien een game om in de gaten te houden. Er is op het moment helaas nog geen release datum van bekend, maar het schijnt er hevig door geïnspireerd te zijn.https://www.youtube.com/watch?v=Nmddnk1l0McVan Foamstars had ik een beta of een trial of iets uitgeprobeerd, maar dat trok me niet zo. Misschien dat het hartstikke leuk is, maar waarschijnlijk minder voor mij.Silent Hill: The Short Message heb ik gedownload, maar nog niet opgestart. Wat dat betreft ben ik tegenwoordig gewoon een watje. Ik weet nog dat ik de originele Silent Hill 2 op de PS2 vroeger ‘s nachts met het licht uit speelde, maar dat kan ik me nu bijna niet meer voorstellen. Toch zal ik Silent Hill 2 Remake kopen, ook al is het van Bloober Team. Het is niet Konami zelf, maar hun game The Medium vond ik persoonlijk erg tof. Er wordt ook nog gewerkt aan een spin-off genaamd Silent Hill f, maar buiten een trailer is daar nog amper wat over bekend.Mijn artikel over The Medium:https://inside.gamer.nl/the-medium/Ik vond de originele Bioshock en Infinite errug goed, dus ik ben dan ook erg benieuwd naar Judas. Al is het maar een beetje vergelijkbaar, dan ben ik al tevreden. De eerste game zal wel populairder zijn, maar ik ben zelf meer fan van Infinite. Het einde daarvan blijf ik hartstikke gaaf vinden en vind ik leuk om één keer in de zoveel tijd een video van op YouTube te kijken.Rise Of The Ronin ziet er op zich wel cool uit, maar daar ben ik eerlijk gezegd nog niet van overtuigd. Goed mogelijk dat dit een game is die ik later pas oppik. Ik weet dat mijn mening nog weleens kan wisselen, dus je weet nooit of ik er tegen de tijd van release opeens heel anders over denk, maar dan zal ik toch wel gameplay moeten zien die me doet overtuigen.Until Dawn heb ik op de PS4 volledig uitgespeeld. Ik heb alle keuzes geprobeerd en ik heb alle paden gezien, waardoor ik ook de platinum trofee heb. Voor mij was dit dus niet bijzonder. Vandaag las ik echter dat het spel van de grond opnieuw was opgebouwd en er nieuwe scenes in zouden zitten. Mocht er echt zoveel verschil in zitten, dan zou ik deze nog wel eens opnieuw kunnen aanschaffen, maar dat weet ik op dit moment nog niet zeker.De dag dat Death Stranding uit kwam, schreef ik op Facebook dat ik niet kan wachten om niks van deze game te begrijpen. Ik ben er die dag aan begonnen, maar uiteindelijk nooit verder mee gekomen dan een paar uur. Death Stranding 2: On The Beach zal ik dan ook niet op dag 1 kopen, maar ergens jeukt het toch wel om de eerste game eens goed door te lopen.De presentatie eindigde met een aankondiging van een State Of Play volgende week dinsdag volledig in het teken van Final Fantasy VII Rebirth. Voor mij had dat eerlijk gezegd niet gehoeven. Ik had liever een paar korte beelden met een mededeling wanneer de demo komt dan een langere video. Op dit moment wil ik er eigenlijk zo weinig mogelijk over zien. Ik ben er dus nog niet over uit of ik die presentatie ga kijken of niet. In principe gaat het me alleen om de datum waarop de demo beschikbaar komt.Best een goede State Of Play. Niet fantastisch, maar ik heb zeker toffe dingen gezien die me interesseren.

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Rainking
Rainking
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb er meerdere keren verschillende paragrafen van geprobeerd te maken, maar bij mij gooit-ie ‘t zowel in Firefox als Chrome steeds in één lang verhaal. Sorry, ik heb ‘t geprobeerd.

Boardgame review: Ready Set bet

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 februari