in

State of Play: wat zijn je verwachtingen?

Eindelijk weer een State of Play vanavond om 23:00 uur! Hopelijk zitten daar weer een aantal interessante aankondigingen in. De uitzending duurt ongeveer een halfuur en er schijnen zo’n tien games in te zitten.

Wat verwachten jullie zoal te zien?

Mijn verwachtingen:

 • Kena: Bridge of Spirits (99 procent zeker hiervan);
 • Deathloop;
 • Ratchet & Clank: Rift Apart;
 • PS5-updates voor The Last of Us 2, Final Fantasy 7 Remake, GTA 5 en/of Death Stranding.

Maybe:

 • Hades naar PS5;
 • Horizon Forbidden West;
 • Resident Evil Village;
 • Ghostwire Tokyo;
 • Project Athia;
 • Genshin Impact;

Onwaarschijnlijk, maar a man can dream:

 • Nieuwe Silent Hill!
 • Final Fantasy 16;
 • God of War Ragnarok;
 • Een andere dikke verrassing

Nu jullie!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
tielo
1 jaar geleden

Ik heb genoten van de game play momenten van Kena: Bridge of Spirits, de game ziet en klinkt prachtig!
En een enorme verrassing dat Oddworld: Soulstorm gratis bij Plus komt. Ik heb er enorm veel zin in om die te spelen. Plus lijkt weer terug te gaan naar zijn glorie tijd op de PS3, super.
De Final Fantasy upgrade en uitbreiding zagen er ook super ook.
Returnal ziet er good uit maar ik denk niet mijn ding al heb ik mij met alle Housemarque games vermaakt. Even afwachten.

Twee games waar ik erg naar uitkijk, een gratis upgrade en toffe dlc en eentje die ik misschien leuk ga vinden, geen slechte presentatie. In ieder geval genoeg om naar uit te kijken.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door tielo
coola
1 jaar geleden

Ik verwacht

Kena: Bridge of Spirits
Ratchet & Clank: Rift Apart
PS5 updates voor The Last of Us part 2, Final Fantasy 7 Remake, GTA 5 en / of Red Dead Redemption 2

Misschien

Horizon Forbidden West
Resident Evil Village
Project Athia

Ik hoop op

Een PS5 update voor Dragon Ball Z : Kakarot.
Dragon Quest XII
Final Fantasy XVI
God of War : Ragnarok
En hopelijk iets wat mij echt omverblaast

Silverwolf
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Hier heb ik wel vertrouwen in. Ik las zelfs dat FF7R als PS Plus game komt.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Hmmm, heb ‘m net gezien en viel mij wat tegen. Kena lijkt me geweldig. Jammer dat die pas in augustus komt. Returnal lijkt me ook gaaf, al hoop ik niet dat die te veel richting horror opschuift. Afwachten dus. De rest was niet my cup of tea. Heel misschien alleen Crash Bandicoot en Sifu nog… Wat vonden jullie?

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Michael-Raymond-Clayton
coola
1 jaar geleden

Ik vond hem wel een 7,5 waard als je het een cijfer mag geven. Kena en sifu zagen er interessant uit maar van Oddworld soulstorm ( en het feit dat de PS5 versie gratis is) werd ik heel erg blij en de PS5 upgrade en de dlc van FFVII R hebben mijn dag heel perfect gemaakt.

COSMIC_TSAR
1 jaar geleden

Nogal magertjes inderdaad. Kena was het enige dat me echt aansprak. Deathloop was oke en FF7 voor de fans, maar om dat nou als uitsmijter te gebruiken… Op Returnal na ook allemaal third party, daar worden andere partijen altijd op afgerekend.

Returnal vind ik juist steeds minder interessant worden. Is gewoon een bullet hell shoot ‘m up, maar dan in third person. Ook nog eens roguelike, jammer.

MonsterCrab
1 jaar geleden

Vooral zin in Horizon Forbidden West en Kena. Zou mooi zijn als we ook iets splinternieuws te zien krijgen!

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik kijk zelf het meest uit naar de nieuwe horizon. Kena lijkt me ook erg tof worden en als fan van the last of us hoop ik natuurlijk op een PS5 update. En dat m’n PS5 een keer binnenkomt (maar dat zal nog wel ff duren).

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

De mijne komt dit weekend (gepreordered medio september bij Game Mania; dan heb je een indicatie)

Luigi1985
1 jaar geleden

O nice. Een mooi vooruitzicht. Ik heb m medio november besteld dus zal nog wel eventjes duren. Denk dat er rond medio september wel een piek in de reserveringen is geweest.

Vooralsnog komt er voorlopig in ieder geval nog niet iets uit wat ik echt super graag wil hebben, dus dat scheelt. Alleen Demon’s Souls is er eigenlijk een die ik per se wil spelen. Ratchet & Clank zou dan mogelijk de eerst volgende zijn.

Snuivert
Snuivert
1 jaar geleden

Wat een totale armoe was dat. Ik zat laatst de Direct af te zeiken, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dit nog erger vond. Getsiederrie zeg.

Op zoek naar een PS5? Gamer.nl heeft een nieuwe tool.

Nieuwe beelden van Returnal getoond