in , ,

Steam sale aanraders

Waar ik blij mee ben is de Prince of Persia franchise van ubisoft , oke de games zien er wat gedateerd uit en je directrx 9 downloaden en installeren maar het spel plezier is niet anders.  Ik vind het leuker dan de halflife serie die je kon kopen voor paar cent.          Mortal kombat heb ik gekocht een afrader , man wat is die game buggy en raar.  Ik speel elke dag een potje of 2 of 3 om even af te reageren.,  Maar het vechten is wel leuk en scenes zien  er mooi uit.  Jedi fallen order is een game die gespeeld moet hebben.

Ik wacht met smart totdat Star wars Survival flink afgeprijsd is rond de 15 euro.

Ace combat is dikke mis gewoon ouderwets vliegen als 10 jaar geleden en graphics zijn er ook niet op vooruit gegaanIk vond the Ascent en Turtles Revenge nog net te duur buiten mijn budget.

Wat een aanrader is en een kleine indie is hotline maimi waar je een shooter van boven speelt en snel moet zijn om niet pineut te worden, Te moeilijk voor mij.  The Hong Kong is net zoiets maar dan nog een tandje moeilijker maar wel iets mooiere graphics. 

Als je van rally houdt is voor de serieuze mensen wrc 9 een aanrader of dirt rally 1. Niet 2 die is hetzelfde maar heeft allerlei lootboxes erg irritant,   Bovendien  stuurt WRC9 en Dirt rally met het stuur erg goed en kan je racen zoals je dat in een virtuele race auto zal doen.

Als je van Halo houdt is Halo 4 de moderne tijd en als je van oude games houdt is halo2 wat.  De tombraider serie,. tombraider, rise of , shadow of is een aanrader de eerste 2 zijn echte tombraider games de derde niet zo.  Als je van zagen en hakken houdt en zombies knallen , is gears 4 en 5 wat. Het is wel elke keer hetzelfde in verlaten fabrieks-gebouwen. Het begin van 4 valt erg tegen en het begin van 5 begint spectaculair maar daarna zakt he

  De battlefield reeks is ook een aanrader, niet zozeer battlefield 2042 maar meer battlefield 1 en V , Maar in V heb ik nooit veel tijd besteed , terwijl in battlefield 1 170 uur zit. Nu speel ik het niet zo meer omdat er kampers of aim,bots zijn niet duidelijk wat. Daardoor is Star wars Battlefront 2 ook verpes/

AC Vahalla is realtief goedkoop maar het speel plezier is ook kort , ik heb de expensions nog niet gespeeld omdat niveau niet hoog genoeg is. Dat is elke keer letterlijk vechten en hakken en in het bos gestuurd worden op de ubisoft manier. Op bepaald moment worden de opdrachten saai

Voor Deathstranding moet je geduld hebben en genieten van de omgeving , je moet in slow pace je game doorlopen wat uren kost,. ik ben nooit verder gekomen dan de eerste post bezorgen en de omgevallen wagen

Red dead Redemption is wat mij betreft een paardrij simulator waar je opdrachten moet doen die soms best pittig zijn. Niet mijn soort game denk ik.     Als je van een brute shooter houdt in de hell op aarde dan is Doom of Doom Eternal wel wat.  Het is als lekker even wil schieten voor 20 minuten.  Als je houdt van simpele 2d platformers dan is de Trine serie een aanrader waar je met puzzels de levels door gaat. 

Ik zit vast in de game Horizon Zero Dawn is ook aanrader op de pc als die nog niet gespeeld hebt ik zit vast in de fabriek volgens mij de eind missies tenzij ik nog wat mis. Als je God of War nog niet gespeeld op de playstation dan is het echt een aanrader en een avontuur, een beetje kennis over Noorse mytologie is mee genomen , dat helpt, maar is veel hack en slash en puzzels oplossen.  Op een gegeven moment wist ik niet meer wat ik gedaan had en welk stuk ik nog moest doen.  Ik zit vast in een zijmissie.    De Uncharted reeks vind ik minder avontuurlijk dan de Tombraider reeks maar dat is een kwestie van smaak. 

Wat op dit moment een tip is de Mass Effect  Legendary collection voor 6 euro een koopje als je wilt spelen, vroeger stonden deze games voor kwaliteit in gameplay.  

 Wat staat nog op mijn verlanglijstje,  

  • Howarts Legacy
  • Starfield
  • Turtles
  • The Ascent
  • Dirt 5
  • Jedi Survivor. 
  • Cult of the Lamb 
  • God of Ragnorok
  • Horizon Forbidden West

Leuke post? Drop een hartje

Score: 2.3/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
3 maanden geleden

ik skimde je stuk, en we mogen allemaal een eigen mening hebben… heel veel rpg’s bvb zijn ook niet voor mij, kunnen we gewoon zeggen natuurlijk, maar ik snap heus wel waarom zoveel mensen het tof vinden. het feit dat ik er niks aan vind maakt een game niet “slecht”.

Red dead Redemption is ook niet direct mijn rockstar-favoriet, maar deze beschrijving van wat wel degelijk een topgame is echt onzinnig. Gta in westerntheme is een eerlijke beschrijving, dit slaat echt nergens op. wanneer ik zoiets zie, laat ik de rest van het stuk aan me voorbijgaan eerlijk gezegd, omdat ik van games waar ik geen kennis heb gelijk bij de omschrijving denk “ja het zal wel”…

ik schrijf dit wat overdreven kritisch op mogelijk, maar das het effect wanneer je zo iets zegt. Dit stuk is niet voor mij, en ik denk dat ik zo netjes heb aangegeven waarom ik dat als zodanig ervaar.

Ik vind overigens ook een knipoogopmerking in de comments hieronder iets anders dan een absurde mening zonder knipoog (naar het schijnt) in het stuk zelf. maar goed….

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door Kunstschilder1987
Lavandou
Lavandou
3 maanden geleden

-Comment weggehaald door mijzelf-

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door Lavandou
TomKauw
3 maanden geleden

Je hebt nogal wat verschillende meningen over een boel verschillende games, haha.

Zou in het vervolg wat vaker met losse alinea’s werken (zeker als je zoveel te zeggen hebt), want deze lap tekst springt nogal van de hak op de tak. Bijna elke zin gaat wel weer over een andere game of serie.

Wat betreft de kortingen: ik vond het een beetje tegenvallen, net als het hele Black Friday-festijn. De betere, noemenswaardige afprijzingen zijn wat mij betreft die van Arkane Studios. Beide Dishonored-delen of de reboot van Prey voor drie ekkies, maar ook Deathloop is met 80% afgeprijsd.

17 uur No man s sky

Screenshot Sunday #132