in , , , ,

Stelling van de week: Een live action Zelda-film kunnen we beter niet doen.

Allereerst mijn excuses voor het plaatje. Vorige week bevestigde Nintendo dat er een live action film van Zelda gemaakt gaat worden. De Mario-film is ontzettend succesvol gebleken, dus waarom zouden ze niet verder gaan met een film van een ander zeer succesvolle franchise.

De stelling van de week luidt: Een live action Zelda-film kunnen we beter niet doen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
15 dagen geleden

Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik het juist wél zie zitten. Het probleem zit ‘m alleen in het woord ‘ik’, want ik heb er nu bepaalde ideeën bij die zo’n studio misschien wel juist niet heeft.

Enkele vereisten voor de film die ik in gedachten heb:

Link (no shit!)Zelda (hell yeah!)Ganon (oh, really!?)dungeonsbazen (al moet je er denk ik niet meer dan drie doen)(hooguit twee of drie)gadgets om op anders onbereikbare plekken van de ‘kaart’ te komen (zoals bijvoorbeeld een hookshot)gadgets die je nodig hebt om de bazen te verslaanKakariko Villagenatuurlijk een plot waarbij prinses Zelda gered moet worden, maar die mag zeker wel een beetje sassy zijnscenes in de dungeons zouden een beetje een kruising tussen Indina Jones en Lord Of The Rings moeten zijnhoofdrolspelers zou ik het liefst onbekende acteurs voor zien, zodat je ze niet met andere rollen associeertspecial effects van een hoog niveau
En ja, een Lord Of The Rings moet je er ook niet van verwachten en hoeft wat mij betreft ook niet echt. Als er mooie locaties gevonden kunnen worden, toffe sets gebouwd kunnen worden en er wat leuke grapjes tussendoor geplaatst kunnen worden, dan heeft dit best potentie, al snap ik wel waarom mensen er tegen zouden zijn.

Het was destijds maar een 1 aprilgrap en de effecten zijn natuurlijk niet best, zeker voor de huidige tijd, maar de opzet vond ik altijd erg leuk.

https://www.youtube.com/watch?v=HBCzkz3gHb8

Laatst bewerkt 15 dagen geleden door Rainking
Kunstschilder1987
14 dagen geleden

de invulling van deze film lijkt mij vreselijk. je moet juist de feel van de eigen universe houden. en voor mij is the legend of zelda niet de universe zoals die de laatste jaren is ingevuld… maar goed dat maakt mij een retrogamer en daar is dit niet enkel op gericht uiteraard.
zelf ben ik groot fan van de oude cartoon zoals die er ooit was… heerlijk over de top, foute humor, edgy en geen enkele realiteitszin, hier kan ik dus met veel meer plezier naar kijken dan een live action film ooit voor elkaar zal krijgen, het is de complete serie gratis te kijken via youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=OE4VkfYaP1w&list=PL1B7BC2060D8E1FD9

So well… excuuuuuuuuuuuuuuseee me princess that im not really excited about it :p

Laatst bewerkt 14 dagen geleden door Kunstschilder1987

PlayStation Portal

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 november